Βόλτα θα πάει η ΝΔ στις επόμενες εκλογές...

Γράφει ο *Νίκος Κούτρικας

Είναι σίγουρο ότι η κυβέρνηση δεν αφουγκράζεται πια καθόλου την κοινωνία. Η υπόθεση της Novartis ήρθε όπως υποστηρίζουν όλοι ως "αντίδοτο" στην επικαιρότητα για να περάσει στα "αζήτητα" το μεγαλειώδες συλλαλητήριο της Αθήνας. Η κυβέρνηση επεξεργάστηκε πολιτικά τα γεγονότα που ξεκίνησαν από την Θεσσαλονίκη και το μεγάλο όχι για το όνομα Μακεδονία
στα Σκόπια και ξεκίνησε την σκανδαλολογία της η οποία όμως δεν οδηγεί πουθενά...

Στο Συλλαλητήριο της Αθήνας η εκκλησία ήταν παρούσα, ο κόσμος ήταν πάνω από 1.5 εκατ. και πολλοί ήταν εκείνοι που φοβήθηκαν τον όγκο του συλλαλητηρίου υποτιμώντας με δηλώσεις τους αριθμητικά την μεγαλειώδη συμμετοχή του κόσμου.

Στην μεγαλειώδη συμμετοχή του κόσμου προστέθηκε και η αποθέωση του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος τόλμησε δηλώνοντας ότι: η παρουσία του κόσμου ας είναι ένα μήνυμα για τους ξένους και ας το λάβουν σοβαρά υπόψιν τους. Δείχνοντας έμπρακτα ότι δεν δεχόμαστε κανένα όνομα με την λέξη Μακεδονία.

Η κυβέρνηση αντί να αξιοποιήσει θετικά το όλο κλίμα αρκέστηκε σε επιθέσεις ενάντια του Συλλαλητηρίου και του Αντώνη Σαμαρά δεν έκανε ούτε μία δήλωση ότι πήρε το μήνυμα αντίθετα δια στόματος του υπουργού της δήλωσε ότι θα συνεχίσει την πολιτική της να βρεθεί εδώ και τώρα λύση με τα Σκόπια!

Την επόμενη ημέρα ξεκίνησαν οι αποκαλύψεις με την φαρμακευτική και τα πρόσωπα που πήραν το φως της δημοσιότητας βγάζοντας έτσι από το κάδρο τα συλλαλητήρια...Και όπως είναι φυσικό άρχισαν οι διαδικασίες και οι δηλώσεις και οι μηνύσεις.

Μόνο που σήμερα έχει κοπεί το ΕΚΑΣ σε χιλιάδες συνταξιούχους, έχουν μειωθεί συντάξεις, έχουν αυξηθεί οι εργοδοτικές εισφορές, έπεσε το αφορολόγητο, οι τράπεζες λειτουργούν με όριο τα 1840 ευρώ το μήνα, οι μικρομεσαίοι καταρρέουν, τα κονδύλια του ΕΣΠΑ που έχουν εγκριθεί δεν εκταμιεύονται και τα πράγματα γίνονται ολοένα και δυσκολότερα.
Η κοινωνία με τα συλλαλητήρια έδωσε το μήνυμα.
Βόλτα θα πάει η ΝΔ με τον Κυριάκο στις επόμενες εκλογές...

*Ο Νίκος Κούτρικας είναι δημοσιογράφος μέλος της ΕΣΗΕΑ
Keywords
Αναζητήσεις
βολτα θα παει η νδ στισ εκλογεσ
Τυχαία Θέματα