Βόλος - Παναθηναϊκός 1-1 (ΤΕΛΙΚΟ)

Παναθηναϊκός και Βόλος έμειναν στο 1-1 για την 13η αγωνιστική της Super League. Οι δύο ομάδες σκόραραν από το σημείο του πέναλτι. Αρχικά στο 7' ο Χατζηγιοβάνης άνοιξε το σκορ και στο 34' ο Μουνίθ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Οι «πράσινοι» ήταν πιο επικίνδυνοι στην επανάληψη κι έχασαν τεράστια ευκαιρία στο 92' να πάρουν τη νίκη.

Ο Παναθηναϊκός

πάγωσε τον Βόλο και μόλις στο 6' κέρδισε πέναλτι. Ο Δημόπουλος ανέτρεψε τον Χατζηθεοδωρίδη και ο Μανούχος έδειξε την εσχάτη των ποινών. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χατζηγιοβάννης και έκανε το 0-1. Με τον ίδιο τρόπο ισοφάρισαν και οι γηπεδούχοι. Ο Δώνης «γκρέμισε» τον Ζοάο στο 22' και ο Μουνίθ έφερε εκ νέου το παιχνίδι στα ίσα. Στη συνέχεια ο ρυθμός ήταν καλός, αλλά οι δύο ομάδες αδυνατούσαν να δημιουργήσουν μεγάλες ευκαιρίες. Οσο περνούσε ο χρόνος ο Παναθηναϊκός πίεζε προσπαθώντας να πετύχει και δεύτερο γκολ. Στο 83΄ μετά από ωραία σέντρα του Χατζηγιοβάννη η κεφαλιά του Μπεκ πέρασε άουτ. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων οι «πράσινοι» έχασαν τεράστια ευκαιρία να πάρουν τη νίκη. Ο Περέα έκανε το σουτ και πάνω στην γραμμή έδιωξε ο Δημόπουλος στη συνέχεια το σουτ του Μακέντα έφυγε ψηλά.

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)Κάρτες: Τσίκα, Μαξ Αουγκούστο, Μελίσσας - Κολοβός, Γιόχανσον

ΒΟΛΟΣ (Φεράντο): Μελίσσας, Ντεντάκης, Τσίκα, Δημόπουλος, Φερράρι, Μαξ Αουγκούστο, Τσοκάνης, Τόρες, Ζοάο Ράφαελ (85' Λύρατζης), Μουνίθ, Μπαλογιάννης (63' Τσαούσης).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον (76' Μπεκ), Ινσούα, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης (46' Νούνες), Δώνης, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Κολοβός (46' Περέα), Μακέντα.

Keywords
Τυχαία Θέματα