ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ η τρανς που έχει δεσμό με Μητροπολίτη...

Η Αφροδίτη Κωνσταντίνου, που έχει εμφανιστεί παλαιότερα και στην τηλεόραση, είναι σύμφωνα με την Espresso η τρανσέξουαλ που έχει δεσμό με Μητροπολίτη!
Η αποκάλυψη του θέματος έσκασε σαν "βόμβα" στους κόλπους της Εκκλησίας όπου επικρατεί ήδη αναταραχή. Από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους η τρανσέξουαλ λέει ότι είχε αποκαλύψει στον ιεράρχη τα πάντα για τη ζωή της και το αμαρτωλό παρελθόν της.

Σύμφωνα με την ίδια, ο Μητροπολίτης επιδόθηκε σε έναν αγώνα για να την κατακτήσει. Ήταν σίγουρος ότι λόγω του σοβαρού
και υπεράνω υποψίας προφίλ του δεν θα υποψιαζόταν κανείς τις κρυφές συναντήσεις τους. Ακόμα και στις περιπτώσεις κατά τις οποίες καλούσε τον παράνομο δεσμό του στους ναούς όπου ιερουργούσε κανείς δεν υποψιάστηκε το παραμικρό, αν και υπάρχουν φωτογραφίες που τους απεικονίζουν αρκετά κοντά τον έναν με τον άλλο.

Ενδιαφέρον έχει ότι η ίδια ανέβασε λίγο πριν "σκάσει" το θέμα, στις 15 Φεβρουαρίου, στο youtube κι ένα βίντεο με φωτογραφίες της καθώς και φωτογραφίες ενός Μητροπολίτη, αφήνοντας να αιωρείται ότι με αυτόν έχει τον ερωτικό δεσμό...

Επίσης την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, παραμονή του πρώτου δημοσιεύματος στην εφημερίδα, έκανε μια αινιγματική ανάρτηση στο facebook:
Όλοι αυτοι οι Φαρισαίοι υποκριτές είναι έτοιμοι για να με σταυρώσουν............ Είμαι έτοιμη να πέσω στην πυρά για χάρη τής αλήθειας......ετοιμη για αφορισμούς και αναθέματα από ορθόδοξους ταλιμπάνηδες φανατικούς..... Για κοίτα ρε.... Για κοίτα κάτι αναμάρτητοι που συνωστίζονται για να με λιθοβολήσουν πρώτοι.......... Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθον βαλέτω.... Οποίος νίκησε τον εαυτό του δεν φοβάται. τίποτα... (εκείνος που διαβάζεί, ας καταλαβαίνει)..... Είπα και ελάλησα........ Καλημέρα ψυχές μου..
Keywords
Αναζητήσεις
ο παππασ και η τραβεστι, αφροδητη κωνσταντίνου
Τυχαία Θέματα