VIDEO: Γιάννης Τσιμιτσέλης: Είναι πολύ ωραία να είσαι ξεβράκωτος

Καλεσμένος στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου στην εκπομπή «Βράδυ» της Τετάρτης, ήταν ο ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης ο οποίος μίλησε για τα πάντα. Για το «Άντρες Έτοιμοι για Όλα» που πρωταγωνιστεί στο θέατρο, την σχέση του με την ηθοποιό Βάσω Λασκαράκη αλλά και για το πώς βλέπει το μέλλον της χώρας μας.
Ο Κωστόπουλος αστειεύτηκε με τον νεαρό ηθοποιό, ρωτώντας τον για το καπέλο που καλύπτει το επίμαχο σημείο του σώματός του, όταν εκείνος εμφανίζεται γυμνός στη θεατρική παράσταση. «Είναι πέντε ξεβράκωτοι
και κρατάνε από ένα καπέλο. Δεν κρατάς εσύ το σομπρέρο. Κρατάς μικρό καπέλο» είπε ο Κωστόπουλος αστειευόμενος για το μόριο του Τσιμιτσέλη, για να λάβει την άμεση απάντηση του ηθοποιού ξεσπώντας σε γέλια: «Αυτό για τα παιδικά τα πάρτι». Ο δημοσιογράφος συνέχισε να αστειεύεται, λέγοντας: «Η επιλογή των καπέλων έγινε με βάση τα προσόντα των ηθοποιών ή τυχαίως»; Ο πρωταγωνιστής του «Σειρήνες στο Αιγαίο» είπε: «Όχι, αναλόγως της θερμοκρασίας δωματίου».
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποκάλυψε ότι γενικά είναι «σχεσάκιας» και πάντα ήταν ώριμος ακόμα και από τα 22 του χρόνια. Στο σπίτι δεν κάνει δουλειές, αφού τα κάνει όλα η σύντροφός του και επίσης ηθοποιός, Βάσω Λασκαράκη. «Κορίτσι για σπίτι» την χαρακτήρισε ο δημοσιογράφος.
Ο ηθοποιός θέλει να βλέπει τα πράγματα αισιόδοξα, σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα. «Μου αρέσει να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο» είπε χαρακτηριστικά.
Μίλησε ακόμα για την κατάσταση στην ελληνική τηλεόραση αυτή την εποχή αλλά και το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει στην Κύπρο. Τόνισε επίσης ότι έχει ψηφίσει σχεδόν όλα τα κόμματα εκτός από… ΠΑΣΟΚ!
Keywords
Αναζητήσεις
γιαννης τσιμιτσελης τσοντα, τσιμιτσελης τσοντα
Τυχαία Θέματα