Βελόπουλος: Με βάση το πρωτόκολλο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει να πηγαίνει μία φορά τον χρόνο στο Άγιον Όρος

"Ανέφερα μια σειρά λόγων και ο τελευταίος ήταν το Άγιον Όρος. Αν δείτε τη δήλωσή μου στο βίντεο, η ουσία είναι η εξής: όχι ότι μια γυναίκα δεν μπορεί να είναι Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αλλά σημαίνει ότι το Άγιον Όρος είναι ένας χώρος που διεκδικούν πολλές χώρες, γιατί η γεωπολιτισμική επιρροή της περιοχής είναι σημαντική. Κατά την άποψή μου πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί"
δήλωσε στον Realfm 97,8 και στον Γιώργο Χουδαλάκη, ο πρόεδρος του κόμματος «Ελληνική Λύση»,Κυριάκος Βελόπουλος.
"Δεν ξέρω κατά πόσο είναι ορθό να μην μπορεί ο ανώτατος πολιτειακός άρχοντας να πηγαίνει σε όλη την επικράτεια της χώρας. Είναι μια άποψη δική μου, που είναι η τελευταία γιατί προέταξα τις συντάξεις που έδωσε το ΟΚ η κ. Σακελλαροπούλου να κοπούν, 13ος και 14ος μισθός, τη Συμφωνία των Πρεσπών που απέρριψε, τις Σκουριές που έκανε κρανίου τόπο. Είναι αποφάσεις δικές της, δεν είναι δικές μας" ανέφερε.
"Έχω ιδιαίτερη σχέση με το Άγιον Όρος, είμαι Ορθόδοξος, δεν θα ήθελα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να μην μπορεί να πηγαίνει εκεί. Με βάση το πρωτόκολλο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει να πηγαίνει μία φορά τον χρόνο εκεί" υπογράμμισε.
Ερωτηθείς για την επίσκεψη Χαφτάρ απάντησε "είναι μια θετική επιλογή της Κυβέρνησης, είναι λίγο αργά βέβαια γιατί έχουν γίνει όλες οι ζημώσεις".
Ακούστε το ηχητικό:
Δεν υπάρχει υποστήριξη HTML5
Keywords
Τυχαία Θέματα