Τζανακόπουλος για Δ. Καμμένο: Έχει υπερβεί τα όρια

Ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, σχολίασε τις τοποθετήσεις του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Δημήτρη Καμμένου, μιλώντας στον Realfm 97.8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
"Ο κ. Καμμένος αλλά και όλοι εκείνοι που θεωρούν ότι δεν πρέπει να καταλήξουμε σε μια αμοιβαία αποδεκτή συμφωνία με σύνθετο όνομα, θεωρώ ότι
κάνουν ένα τεράστιο λάθος για λόγους που έχουν να κάνουν με την ουσία της της εξωτερικής πολιτικής που πρέπει να υιοθετεί η Ελλάδα. Πρέπει να είναι μια εξωτερική πολιτική θετική, ηγεμονική, που θα εμπαιδώνει τον ηγετικό ρόλο της Ελλάδας στην ευρύτερη περιοχή ως πυλώνας σταθερότητας και όχι μια εξωτερική πολιτική φοβική, συνωμοσιολογική, αγχωτική, που βλέπει παντού εχθρούς και απειλές" δήλωσε.
"Πραγματικά πατριωτική στάση αυτή τη στιγμή είναι να δείξουμε ότι η Ελλάδα λύνει προβλήματα, εγγυάται τη σταθερότητα στα Βαλκάνια και μια πολιτική φιλίας, αλληλεγγύης και συνανάπτυξης στην ευρύτερη περιοχή" συμπλήρωσε.
"Όσον αφορά στον κ. Δημήτρη Καμμένο και τις δηλώσεις του, έχει υπερβεί τα όρια και προκαλεί εύλογα ερωτηματικά αυτός ο αντιπολιτευτικός οίστρος. Από εκεί και πέρα ο καθένας παίρνει την ευθύνη των λόγων του και της στάσης του" τόνισε.
Ακούστε το ηχητικό:
Δεν υπάρχει υποστήριξη HTML5
Keywords
Τυχαία Θέματα