Τραμπ και Μελάνια επισκέφθηκαν θύματα του μακελειού σε σχολείο στη Φλόριντα

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ μαζί με τη σύζυγό του Μελάνια, επισκέφθηκαν την Παρασκευή το βράδυ ένα νοσοκομείο στη Φλόριντα όπου νοσηλεύονται κάποια από τα θύματα του μακελειού στο Λύκειο Μάρτζορι Στόουνμαν Ντάγκλας της πόλης Πάρκλαντ, που είχε αποτέλεσμα το θάνατο 17 ανθρώπων.
Συνοδευόμενος από τη γυναίκα του, ο Αμερικανός πρόεδρος επισκέφτηκε το νοσοκομείο Broward Health Hospital, όπου νοσηλεύονται κάποια από τα θύματα
της ένοπλης επίθεσης του 19χρονου Νίκολας Κρουζ. Συναντήθηκε επίσης με το προσωπικό του νοσοκομείου και με τοπικούς αξιωματούχους επιβολής του νόμου για να τους ευχαριστήσει για τη δουλειά τους. "Η δουλειά των γιατρών, των νοσοκόμων, του νοσοκομείου, των πρώτων βοηθειών και των δυνάμεων επιβολής του νόμου είναι απίστευτη. Η ταχύτητα με την οποία μετέφεραν τα θύματα στο νοσοκομείο αποτελεί ρεκόρ", τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος σε σύντομες δηλώσεις του. Ο μεγιστάνας αναμένεται να μεταβεί έπειτα στην εξοχική κατοικία του, στο Μαρ-α-Λάγκο, που δεν απέχει πολύ από το Πάρκλαντ, για να περάσει εκεί το Σαββατοκύριακο.
Keywords
Τυχαία Θέματα