«Τις χειροπέδες τις είδατε;»

Όταν πριν από μία εξαετία ο τότε γραμματέας της ΝΔ Λ. Ζαγορίτης είχε ρωτήσει, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, τους δημοσιογράφους αν «είδαν τις χειροπέδες» («τις χειροπέδες τις είδατε; Οταν λέμε μηδενική ανοχή στη διαφθορά το εννοούμε») δεν είχε προφανώς φανταστεί ότι θα τις βλέπαμε στα χέρια του εν αργία περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Πανίκα Ψωμιάδη;
Όχι, βεβαίως, στα σοβαρά αλλά για... πλάκα.
Γιατί ο Πανίκας, έξι χρόνια
μετά τη ρήση Ζαγορίτη το Σεπτέμβριο του 2006 (παρεμπιπτόντως, οι τρεις «κουμπάροι» για τις χειροπέδες των οποίων είχε μιλήσει ο γραμματέας αποφυλακίστηκαν μόλις τρεις μήνες μετά- το Δεκέμβριο), εμφανίστηκε σε πρωϊνάδικο με... χειροπέδες
Όχι, βεβαίως, για να επιβεβαιώσει τη ρήση του Λευτέρη αλλά για «να διαμαρτυρηθεί για τα νέα μέτρα που επέβαλε η κυβέρνηση στον ελληνικό λαό».
Το μοναδικό show του Πανίκα, δε σταματάει όμως εδώ. Εκτός από τις χειροπέδες κρατούσε κι ένα μαντηλάκι και εκλιπαρούσε απεγνωσμένα τους βουλευτές να σκουπίσουν «τα κροκοδείλια δάκρυα τους». (Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι ότι μόλις ο... έκπτωτος τελειώνει το νούμερο με το μαντηλάκι, ένα χέρι εμφανίζεται στο παράθυρο για να το πάρει!!!).
Η στήλη οφείλει να ομολογήσει πως νιώθει αρκετά συγκινημένη για το δυναμικό αυτό comeback του Παναγιώτη - Πανίκα και του απευθύνει την έκκληση να συνεχίσει και πάλι απτόητος τις μοναδικές παρεμβάσεις του, που τόσο της έλειψαν!
Προτείνει δε το σκετσάκι με τις χειροπέδες να το κάνει την επόμενη φορά μαζί με το φίλο του το Λευτέρη (Ζαγορίτη).
Για να δείτε το βίντεο κλικ εδώ.
Keywords
Τυχαία Θέματα