ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ! ΣΑΛΟΣ για τη στοχοποίηση του Συνολάκη από τον Πολάκη...

Προκαλώντας σάλο και πολλά σχόλια, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης μετά την πρώτη επίθεση στον καθηγητή Κώστα Συνολάκη τον οποίο χαρακτήρισε ως «βαφτιστήρι του Μητσοτάκη» προχώρησε σε ευθεία στοχοποίησή του και δημοσιοποίηση της διεύθυνσης του σπιτιού του.... Σε ανάρτησή του, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας ανέφερε: «Πριν κάνετε μαθήματα σε άλλους για τη φωτιά κανονίστε να καθαρίσετε το στύλο της ΔΕΗ έξω απο το σπίτι σας στη Μ... Κ... 19 απο τα Φυτα και τις κρεββατινες σας γιατι κινδυνεύετε απο ηλεκτροπληξία σε περίπτωση βροχής η απο φωτιά σε περίπτωση ζέστης .
Σε μια τέτοια περίπτωση δεν ξερω αν θα προλάβετε να εκκενώςετε το σπίτι σας σε 30-55 λεπτά......,,,».

Αφορμή όλων αυτών ήταν η δημοσιοποίηση της έκθεσης του κ. Συνολάκη που αποδεικνύει ότι ήταν εφικτό να εκκενωθεί το Μάτι τη μαύρη Δευτέρα της 23ης Ιουλίου.
Στη διαδικτυακή επίθεση που δέχθηκε από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας απάντησε ο κ. Συνολάκης:
«Γνωρίζω προσωπικά τον κ.Μητσοτάκη και τον εκτιμώ ιδιαίτερα. Οταν με κάλεσε και μου ζήτησε να προετοιμάσω μία έκθεση μαζι με μια ομάδα έγκριτων επιστημόνων για τα αίτια της ανείπωτης αυτής εθνικήςε τραγωδίας και για τα όσα πρέπει να γίνουν στο μέλλον για να μην ξαναθρηνήσει η πατρίδα μας τόσο άδικα, και τόσο αναίτια νεκρούς, ανταποκρίθηκα άμεσα. Το θεώρησα, ως ακαδημαϊκός, ως επιστήμονας και πρωτίστως ως Ελληνας πολίτης, χρέος προς την πατρίδα μου και κυρίως χρέος προς τους συνανθρώπους μας που τόσο αδόκητα έχασαν τους οικείους τους.
Εκφοβισμούς, απειλές, πάσης φύσεως κουτσαβακίστικες και φασίζουσες συμπεριφορές και ιδιότυπες προγραφές σε βάρος εμού και της οικογένειάς μου δεν πρόκειται να ανεχθώ. Βέβαια, είναι ίδιον τέτοιων ανθρώπων είτε να μην αντιλαμβάνονται το μήνυμα είτε να επιλέγουν να το αγνοούν, πυροβολώντας τον αγγελιοφόρο».

Στην ανάρτησή του κ. Πολάκη αντέδρασε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός.
«Αριστερο-ακροδεξιό καθεστώς με πρακτικές και νοοτροπία υποκόσμου», χαρακτηρίζει το συμβάν ο κ. Ρωμανός.
«Υπουργός δίνει στη δημοσιότητα τη διεύθυνση διεθνώς αναγνωρισμένου επιστήμονα που στοχοποιεί, επειδή τα επιστημονικά του συμπεράσματα επιβεβαιώνουν το αυτονόητο, γκρεμίζοντας την προπαγάνδα τους. Αριστερο-ακροδεξιό καθεστώς με πρακτικές και νοοτροπία υποκόσμου. Ελλάδα 2018», αναφέρει στο twitter.
Keywords
Τυχαία Θέματα