Θρίλερ με την εξαφάνιση 7χρονης στο Παγκράτι: Έρευνες και εκτός Ελλάδας - Τι δήλωσε ο πατέρας της - ΒΙΝΤΕΟ

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης της 7χρονης Βαλεντίν από το Κονγκό, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν παραμονές Χριστουγέννων στο Παγκράτι.

Πληροφορία που έφτασε στην εκπομπή Φως στο Τούνελ οδήγησε τις έρευνες για τον εντοπισμό του κοριτσιού εκτός Ελλάδας και συγκεκριμένα στη Γαλλία. Ο πατέρας της 7χρονης

φέρεται να ταξίδεψε στο παρελθόν στο Παρίσι και να ζούσε μία άνετη ζωή.

“Δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο. Αυτό που ξέρω είναι ότι τέσσερις ημέρες περίπου πριν από την εξαφάνιση της κόρης μου, ήρθε εδώ μία γυναίκα από το Κονγκό κρατώντας μία βαλίτσα”, ανέφερε ο πατέρας του κοριτσιού, δίνοντας τη δική του απάντηση στις μαρτυρίες γειτόνων που ισχυρίζονται ότι είδαν να βγάζουν βαλίτσες από το σπίτι όπου έμενε η 7χρονη.

“Την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου δεν πήγε σχολείο γιατί δεν είχαμε φαγητό να της δώσουμε και δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβαινε αυτό. Περνάνε πολλά σενάρια από το μυαλό μου, αλλά πραγματικά δεν ξέρω τι μπορεί να έχει συμβεί. Θέλω να με βοηθήσετε να βρω την κόρη μου γιατί έχουμε περάσει πάρα πολλά και έχουμε υποφέρει. Κοιμηθήκαμε σε δάση στην Τουρκία και γενικά ήταν πάρα πολύ δύσκολες οι συνθήκες. Αισθάνομαι πως είναι ζωντανή και πως δεν της έχει συμβεί κάτι κακό”, πρόσθεσε.

Γείτονες υποστηρίζουν πως έβλεπαν τη μικρή Βαλεντίν και μόνη της στο σούπερ μάρκετ. Ένας κάτοικος διπλανής πολυκατοικίας έβλεπε διαφορετικά πρόσωπα να μπαινοβγαίνουν στο σπίτι της μικρής κρατώντας βαλίτσες.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: anikolouli.gr

Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: YouTube/ Fos Sto Tounel Nikolouli

Keywords
Τυχαία Θέματα