ΤΑ ΕΠΤΑΝΗΣΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΑ ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΑΠΟ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΚΙΖΟΥΝ!‏

Από τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΛΟΥΔΗ.
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ.

ΟΙ ΛΗΞΟΥΡΙΩΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΠΙΤΙΑ.
ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ και ΙΘΑΚΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΠΑΤΡΑ ΟΘΩΝΟΙ- ΕΡΕΙΚΟΥΣΑ- ΜΑΘΡΑΚΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΑ.

Και από σήμερα το απόγευμα λόγω 6 μποφόρ αποκλεισμένη και η Κέρκυρα από την Ηγουμενίτσα.
Λεωφορεία-ΙΧ και
επιβάτες πρέπει να περιμένουν από απόγευμα μέχρι τις 23.15 για να έλθει το φέρρυ το προγραμματισμένο για το τελευταίο δρομολόγιο των 23,15, που κατά σύμπτωση είναι κλειστό, το Αγία Θεοδώρα. Δεν ήξεραν οι βουλευτές, Σπύρου, Σκούρτης, Τρεπεκλής και Μάμαλος) να έχουν λάβει πρόνοιες, να έχουν δράσει, να έχουν επέμβει και να μπεί ένα κλειστό στη γραμμή όταν έχει απαγορευτικό 6 μποφόρ; Γιατί τους πληρώνει τόσο ακριβά ο Λαός ? Για να είναι τα πράγματα στον αυτόματο πιλότο;

Αυτόν τον αποκλεισμό και την εγκατάλειψη αντιμετωπίζουν οι Νησιώτες, αυτά τα ανυπέρβλητα εμπόδια στην οικονομική ζωή τους, γι΄αυτό ερημώνει αργά αλλά σταθερά και η χώρα και ήδη έχει μαζευτεί το 60% του πληθυσμού στην Αθήνα για να περνάει …καλά !

Γιατί δεν κάθεται έστω και ένας από τους καμμία 15αριά υπουργούς που έκαναν πασαρέλλα από το Ληξούρι, έστω και ένα βράδυ για διαμονή να κοιμηθούν στο Ληξούρι ! Στο γήπεδο μέσα σε μία σκηνή ! Σε ένα καράβι !

Επικοινωνία, δηλ παραπλάνηση του λαού κάνουν, σε βάρος της δημιουργίας!

Όλο αυτό το διάστημα καμμία ερώτηση και επερώτηση στη Βουλήαπό τους 6 Επτανήσιους βουλευτές για τα τρομακτικά προβλήματα αποκλεισμού που αντιμετωπίζουμε στα Επτάνησα.

Και βέβαια από ταξείδια αναψυχής στο εξωτερικό δήθεν για .. τουριστική προβολή… σκίζουν ! Από την Αυστραλία μέχρι την Αμερική, από τη Μόσχα μέχρι (τις ημέρες του σεισμού)την Ιρλανδία ! Και τα Νησιά μας αποκλεισμένα ! Και ο Μάμαλος να δικαιολογεί , με τους αντιδημοκρατικούς βραδυνούς μονολόγους του, τους φίλους του !

Και να έρχονται οι τουρίστες και να βλέπουν συγκοινωνιακούς αποκλεισμούς, τόννους τα σκουπίδια, δρόμους χωρίς φωτισμό και διακοπές νερού την ώρα που είναι στο λουτρό ! Η κοροιδία του λαού πρέπει να τελειώνει!
Keywords
Τυχαία Θέματα