Ο Ν. Ταχιάος για τον Στ. Κυμπουρόπουλο: Σύμβολο για την επιμονή του και άνθρωπο που αξίζει σεβασμό

23:37 7/5/2019 - Πηγή: Press-gr
Τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Στέλιο Κυμπουρόπουλο υποδέχθηκε στο εκλογικό του κέντρο ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος, μαζί με υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη- Υπεύθυνα».
«Στέλιο, είναι πραγματικά τιμή που επισκέφθηκες το εκλογικό μας κέντρο»,είπε ο Νίκος Ταχιάος την ώρα που υποδεχόταν τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και συμπλήρωσε ότι «είναι σημαντικό να σε αποκαλούν με το
μικρό σου όνομα. Είναι ένα προνόμιο που λίγοι άνθρωποι οι οποίοι ασχολούνται με την πολιτική το έχουν» και επεσήμανε ότι αυτό το κέρδισε ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος πριν καν ακόμη ασχοληθεί με την πολιτική.
Χαρακτήρισε τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο σύμβολο για την επιμονή του και άνθρωπο που αξίζει το σεβασμό και το θαυμασμό όλων για τα όσα έχει καταφέρει, ενώ ο Νίκος Ταχιάος, σχολιάζοντας την επίθεση που δέχτηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας από τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη είπε πως «πρόσφατα ο Στέλιος έγινε και σύμβολο της μοχθηρίας και της αθλιότητας που βλέπουμε δυστυχώς να έχει εγκατασταθεί στην κορυφή της πολιτικής ζωής».

Πηγή: https://www.voria.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα