Συλλυπητήρια του πολιτικού κόσμου για τον θάνατο του Γιάννη Καψή


Τα συλλυπητήριά τους για τον θάνατο του δημοσιογράφου και πολιτικού Γιάννη Καψή που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών, εκφράζουν με ανακοινώσεις τους τα πολιτικά κόμματα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του επισημαίνει:

"Εκφράζουμε τη βαθιά μας λύπη για τον θάνατο του Γιάννη Καψή.

Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και μέλος της κυβέρνησης του Ανδρέα Παπανδρέου,

ο Γιάννης Καψής αγωνίστηκε για τα δημοκρατικά ιδεώδη, για τα οποία και διώχτηκε από το καθεστώς της χούντας. Η σταδιοδρομία του στο χώρο της δημοσιογραφίας περιλαμβάνει πολλές και σημαντικές επιτυχίες που τον καθιέρωσαν ως έναν από τις πιο εξέχουσες μορφές της γενιάς του στον χώρο των ΜΜΕ.

Απευθύνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του".

"Ο Γιάννης Καψής σε όλη τη διαδρομή του πορεύθηκε με συνέπεια, ήθος και τόλμη και άφησε το στίγμα του στο δημοσιογραφικό στίβο και την πολιτική ζωή του τόπου" αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και προσθέτει:

"Στην οικογένειά του και τους οικείους του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια".

"Ο Γιάννης Καψής υπήρξε μια εμβληματική μορφή που άφησε το αποτύπωμά της στη δημοσιογραφία, την αντίσταση κατά της δικτατορίας και την πολιτική ζωή" επισημαίνει σε δήλωσή της η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής τη Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά.

"Ο αγαπημένος μας Γιάννης, υπήρξε ένας ενεργός δημοκράτης πολίτης που βρισκόταν πάντα στις επάλξεις των αγώνων της προοδευτικής δημοκρατικής Παράταξης και του ΠΑΣΟΚ, ένας άξιος συνεργάτης του Ανδρέα Παπανδρέου με ξεχωριστή συμβολή και ήθος" προσθέτει η κ. Γεννηματά και καταλήγει:

"Αποχαιρετούμε έναν ακέραιο άνθρωπο, έναν κορυφαίο δημοσιογράφο, έναν διαχρονικά συνεπή αγωνιστή. Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια και τους οικείους του".

Το Ποτάμι σημειώνει: "O Γιάννης Καψής ήταν από τις σημαντικές μορφές της δημοσιογραφίας. Άνθρωπος οξύνους, δημιουργικός και δημοκρατικός άφησε το αποτύπωμά του και στον χώρο του Τύπου αλλά και στον χώρο της πολιτικής, όπου χειρίστηκε κρίσιμες υποθέσεις για τη χώρα. Θερμά συλλυπητήρια στον Παντελή, τον Μανώλη και την οικογένειά του".

Το ΚΚΕ, με ανακοίνωσή του εκφράζει "τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του δημοσιογράφου και πρώην πολιτικού, Γιάννη Καψή, που έφυγε σήμερα από τη ζωή".

"Ο δημοσιογραφικός και πολιτικός κόσμος αποχαιρετά σήμερα, τον Γιάννη Καψή έναν σημαντικό και έντιμο άνθρωπο, που διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στις κυβερνήσεις του Ανδρέα Παπανδρέου. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του" επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων.

Keywords
Τυχαία Θέματα