Στρατηγική μεταβλητής γεωμετρίας ενάντια σε Δύση και Ισλάμ

Στρατηγική μεταβλητής γεωμετρίας σημαίνει ότι ως Έθνος συμπεριφέρομαι στους εξωτερικούς κρατικούς και μή-κρατικούς δρώντες ανεξαρτήτως της εθνο-πολιτιστικής μου ταυτότητος, αναλόγως των συμφερόντων μου, αδιαφορώντας για τις υπάρχουσες διπλωματικές συμφωνίες, τηρώντας τα προσχήματα, αλλάζοντας γραμμή εν ριπή οφθαλμού, θολώνοντας την διαχωριστική γραμμή μεταξύ συμμάχων και εχθρών.
Την ίδια στιγμή συμπεριφέρομαι ως σύμμαχος και ως εχθρός των δυτικών. Την ίδια στιγμή συμπεριφέρομαι ως σύμμαχος και ως
εχθρός των ισλαμιστών.
Ο Ελληνισμός πρέπει είναι σε θέση να αντιμετωπίσει πολλούς εχθρούς ταυτοχρόνως. Και να διαθέτει την ευελιξία να αλλάζει συμμάχους, αναλόγως των εθνικών του συμφερόντων. Ο πόλεμος σε διαφορετικά μέτωπα αποτελεί την κορωνίδα της Υψηλής Στρατηγικής.
Αυτή την στιγμή στον ορίζοντα υπάρχουν δύο μεγάλα κινήματα, με εντελώς διαφορετικά ποιοτικά χαρακτηριστικά, τα οποία μας απειλούν. Το ένα έχει κυριαρχήσει στην Δύση, είναι το σύμπλεγμα νεοφιλευθερισμού-πολυπολιτισμού. Ο νεοφιλελευθερισμός επιβάλλει οικονομική γενοκτονία, ο πολυπολιτισμός επιβάλλει την πολιτιστική γενοκτονία.
Στην Ανατολή έχει επικρατήσει το Ισλάμ, το οποίο ως παραλλαγή του ιουδαιοχριστιανισμού επιβάλλει ακριβώς τις ίδιες πολιτικές εθνοκτονίας που επέβαλε το βυζάντιο στους Έλληνες. Έχει τα ίδια δομικά χαρακτηριστικά με τον ιουδαιοχριστιανισμό, βασίζεται στην ίδια πίστη, και χρησιμοποιεί τις ίδιες τεχνικές εξοντώσεως των αντιπάλων του.
Συνεπώς μας έχει κηρυχθεί ένας διμέτωπος πόλεμος, και οφείλουμε να απαντήσουμε δεόντως.
Στις χώρες που έχουν επικρατήσει κυρίως αυτά τα κινήματα, ΗΠΑ, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία από την μία μεριά, Ιράν, Πακιστάν, Τουρκία, Σαουδική Αραβία, Αίγυπτος από την άλλη μεριά, δεν πρέπει να μας απασχολεί αν αυτή την στιγμή είναι σύμμαχοι ή εχθροί της Ελλάδος. Ασχέτως τί θα δηλώνει η επίσημη Ελληνική διπλωματία, ο κλασικός τρόπος αντιμετωπίσεως διμέτωπου πολέμου, είναι η υποκίνηση του ενός εχθρού εναντίον του άλλου.
Η Ελληνική Υψηλή Στρατηγική θα υποκινεί τους ισλαμιστές κατά της Δύσεως, και τις ΗΠΑ-ΝΑΤΟ κατά των ισλαμιστών. Και οι δύο κίνδυνοι πρέπει να εξουδετερωθούν.
Είναι τραγικό λάθος ωρισμένων Ελλήνων να βλέπουν την Ελληνική εξωτερική πολιτική μέσα από τα μάτια της Ευρώπης, με το σαθρό έως γελοίο σόφισμα ότι πρέπει να είμαστε μέσα σε Ε.Ε.-ΝΑΤΟ για να προστατευθούμε από την Τουρκία.
Βασική αρχή του μετα-ψυχροπολεμικού περιβάλλοντος είναι η κατάργηση των συνόρων και της εννοίας των αμάχων, όταν πρόκειται για πόλεμο. Δυτικοί και ανατολικοί αναλυτές προβλέπουν επέκταση της Συριακής κρίσεως σε Λίβανο, Ιορδανία, Τουρκία.
Εκτός τόπου και χρόνου είναι όσοι Έλληνες βλέπουν την Ελλάδα ως προστατευόμενο μέλος του Δυτικού συνασπισμού. Όσοι σκέπτονται με τέτοιους όρους ας κοιτάξουν το πώς δρα η Αμερική εδώ και πολλά χρόνια στα Βαλκάνια και στην Μέση Ανατολή. Δεν έχει καμία ηθική αναστολή στο να υποστηρίξει τους ισλαμιστές σε Κόσοβο και Βοσνία, και τους σαλαφιστές σε Λιβύη και Συρία.
Με την αλλαγή καθεστώτος στην Αίγυπτο
Keywords
Τυχαία Θέματα