Στις 7 Μαΐου ο τελικός του Master chef- Live η ανακοίνωση του νικητή!

Της Ναταλίας Ανδρικοπούλου

Τη Δευτέρα 7 Μαϊου θα μεταδοθεί στο Star ο μεγάλος τελικός του Master chef όπου θα αναδειχθεί ο νικητής του μαραθώνιου ριάλιτι μαγειρικής που θα κερδίσει το έπαθλο των 50.000 ευρώ. Για να μη διακινδυνεύσει διαρροή του αποτελέσματος, το Star πραγματοποίησε γυρίσματα μόνο για το κομμάτι με τις δοκιμασίες ανάμεσα στους δύο φιναλίστ , χωρίς να γίνει η ανακοίνωση του νικητή που κρατιέται

ως επτασφράγιστο μυστικό. Τόσο επτασφράγιστο μάλιστα που το γνωρίζει ουσιαστικά μόνο ο ….συμβολαιογράφος. Στον τελικό που γυρίστηκε σε δυο μέρες, δεν γίνεται μόνο μία αλλά πολλαπλές δοκιμασίες. Για να διασφαλιστεί η διαφάνεια στην όλη διαδικασία, οι τρεις κριτές Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος βαθμολόγησαν τους δυο διεκδικητές του τίτλου «Master Chef” ξεχωριστά για καθεμία από τις γαστρονομικές δοκιμασίες, και ακολούθως παρέδωσαν τη βαθμολογία τους σε συμβολαιογράφο μέσα σε φακέλους που θα ανοιχτούν σε διαδικασία τύπου… Οσκαρ στον τελικό. Τη Δευτέρα 7 Μαϊου, λοιπόν, αμέσως μετά τις δοκιμασίες που θα μεταδοθούν μαγνητοσκοπημένες, το Star θα μεταδώσει live την ανακοίνωση του αποτελέσματος για το μεγάλο νικητή. Οι τρεις κριτές, οι δύο φιναλίστ και οι οικογένειές τους θα περιμένουν υπομονετικά στα πλατό του Master chef να φτάσει η ώρα (σ.σ. υπολογίζεται λίγο μετά τις 23.30), για να πραγματοποιηθεί live η σύνδεση και να ανοιχτούν οι φάκελοι που περιέχουν τη βαθμολογία και το όνομα του νέου “Master chef».

Πριν φτάσουμε στον τελικό, το Star θα πάει τους δύο φιναλίστ μια ευρωπαϊκή… τουρνέ. Μετά από τρεις διαδοχικές αποχωρήσεις, στο επεισόδιο της Πρωτομαγιάς την Τρίτη θα μείνουν οι δυο παίκτες που περνούν στον τελικό. Στα επεισόδια που υπολείπονται έως τον τελικό του Master chef, οι φιναλίστ θα ταξιδέψουν μαζί με τους κριτές σε τρεις κορυφαίους γαστρονομικούς προορισμούς, τη Βαρκελώνη, το Λονδίνο και το Μιλάνο. Σε κάθε πόλη θα διαγωνιστούν στις κουζίνες πολυβραβευμένων ξενοδοχείων και εστιατορίων, για να αποδείξουν την αξία τους και να συγκεντρώσουν πόντους που θα προσμετρηθούν ενόψει του τελικού. Στην μικρή ευρωπαϊκή τουρνέ του Master Chef μαζί με τους φιναλίστ θα ταξιδέψουν και παίκτες που έχουν αποχωρήσει, για να τους υποστηρίξουν ψυχολογικά αλλά και να τους δώσουν ένα χέρι βοηθείας στις τελικές μάχες για τη χρυσή…ποδιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα