Σουηδοί κομμουνιστές εναντίον της Γκρέτα, λαθρομετανάστευσης, ΜΚΟ και Lgbt: "Έτσι αγνοούνται τα πραγματικά προβλήματα"!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Μία από τις οδηγίες της ιδεολογικής "εκστρατείας"που...
συνοδεύει τα ευρωπαϊκά σχέδια υποδούλωσης,είναι η επίθεση στην αρχή της Εθνικής Κυριαρχίας.Η έκκληση να εγκαταλείψουμε τα κυριαρχικά δικαιώματα των λαώνκαι αντιπαραβάλλουν την ιδέα μιας "παγκόσμιας διακυβέρνησης"»Andrej Ždanov (Andrei Zhdanov - Андрей Жданов)
Από την Εισήγηση του ήρωα της μάχης του Στάλινγκραντ,Μπολσεβίκου ιδεολογικού καθοδηγητή,στη Διάσκεψη Ενημέρωσης εννέα Κομμουνιστικών Κομμάτων,Μόσχα Σεπτέμβρης 1947
Έχει άραγε αναρωτηθεί κάποια ηγεσία κομμουνιστικού ή έστω αριστερού κόμματος στην Ευρώπη, γιατί το προλεταριάτο, η εργατική τάξη στην πλειοψηφία της ψηφίζει δεξιά ή και ακροδεξιά πολιτικά κόμματα;
Μια απάντηση μας δίνει ο Μπρέχτ: «Η Κεντρική Επιτροπή αποφάσισε. Επειδή ο λαός δεν συμφωνεί, πρέπει να διορίσουμε έναν καινούριο λαό!».
Μια σημερινή απάντηση ήρθε από τη διάσπαση στο Κομμουνιστικό Κόμμα Σουηδίας και τη δημιουργία ενός νέου κομμουνιστικού κόμματος από σχεδόν τα μισά μέλη και στελέχη του στο Μάλμε.

Ο Nils Littorin, ηγετικό στέλεχος του Κομμουνιστικού Κόμματος Σουηδίας και από τους ιδρυτές του νέου κόμματος μας περιγράφει μεταξύ πολλών: «Η εργατική τάξη εξέλεξε τους Τραμπ, Τζόνσον, Σαλβίνι. Οι πρόσφατες επιτυχίες τους έγιναν χάρη στην εργατική τάξη κι είναι ένδειξη ευρείας δυσαρέσκειας με τη φιλελεύθερη πολιτική των οικονομικών μεταναστών, που οδηγεί σε ανταγωνισμό χαμηλών μισθών και στη γκετοποίηση των κοινοτήτων μεταναστών. Μια μια εξέλιξη που ωφελεί μόνον τις πολυεθνικές και μεγάλες εταιρίες. Η χαοτική μεταναστευτική πολιτική έχει οδηγήσει σε πολιτιστικές συγκρούσεις, διαχωρισμό και αποκλεισμό λόγω μιας ανεξέλεγκτης εισροής από περιοχές του κόσμου με άλλες κουλτούρες και νοοτροπίες. Ακόμη, τα θέματα των Λεσβία, Ομοφυλόφιλος, Αμφιφυλόφιλος, Διαφυλικών και Τρανς - ΛΟΑΤΚΙ (LGBTQI) και ο κλιματικός συναγερμός είναι ζητήματα που προωθούνται στους λαούς, ενώ δεν τους απασχολούν καθόλου (...)
Για παράδειγμα, οι παρελάσεις περηφάνιας (PRIDE) ασχολούνται με τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Οι Μ.Κ.Ο.... Πιστεύουμε ότι η ανθρώπινη αξιοπρέπεια αφορά πρωτίστως την Εργασία, την ασφάλιση και σύνταξη, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είσαι αναγκασμένος να ζεις με ψίχουλα όταν συνταξιοδοτείσαι (...)
Στα κομμουνιστικά κόμματα υπάρχει ο κίνδυνος του ελιτισμού, της αυτοπεποίθησης και της πεποίθησης ότι μια συγκεκριμένη εμπροσθοφυλακή θα πρέπει να οδηγήσει την εργατική τάξη που δεν γνωρίζει τα δικά της συμφέροντα, αντί να ζητά από τους ανθρώπους τι θέλουν (...)
Η σημερινή αριστερά έγινε τμήμα των ελίτ και ήρθε να απορρίψει τις απόψεις της εργατικής τάξης ως απόψεις ξένες και προβληματικές».

Nils Littorin är en av dem som lämnar Kommunistiska Partiet i Malmö för att bilda ett nytt arbetarparti. Foto: PrivatΜιλώντας στην "Lokaltidningen" ο Littorin, επισημαίνει για τη σημερινή αριστερά:
«Δεν καταλαβαίνουν γιατί τόσοι πολλοί εργαζόμενοι δεν πιστεύουν ότι η πολυπολιτισμικότητα, το LGBT κίνημα ομοφυλοφίλων και η Greta Thunberg είναι κάτι φανταστικό, αλλά αντ' αυτού πιστεύουν ότι είμαστε στη Γερμανία τη δεκαετία του 1930 και ότι οι εργαζόμενοι που ψηφίζουν [δεξιά] Δημοκρατικούς της Σουηδίας, έχουν μολυνθεί από τον ναζιστικό ιό».

Την περασμένη εβδομάδα στη Σουηδία και ο Markus Allard, ηγέτης του αριστερού κόμματος "Örebro Party" εξέφρασε ανάλογες απόψεις σε άρθρο του με τίτλο "Οι σοσιαλιστές δεν ανήκουν στην αριστερά", καταγγέλλοντας την παραδοσιακή αριστερά πως «εγκατέλειψε ολοκληρωτικά τη βάση της, αφού εγκατέλειψε την πλευρά υπεράσπισης της εργατικής τάξης, περνώντας στην πλευρά των παρασιτικών στρωμάτων που αρπάζουν επιχορηγήσεις».

Η εγκατάλειψη της εργατικής τάξης και των εργαζομένων από την κοσμοπολίτικη ευρωπαϊκή αριστερά, γίνεται εμφανής και στον πρώην "παράδεισο" της Σουηδίας.
Η διάσπαση στο Κομμουνιστικό Κόμμα (Kommunistiska Partiet - Kp), αλλά και στο δεύτερο κομμουνιστικό κόμμα, όσο και στην "εξωκοινοβουλευτική επαναστατική αριστερά" είναι αναπόφευκτες συνέπειες μιας φοβικής στο σύνολό της αριστεράς (ανανεωτικής αλλά και καθεστηκυίας-ορθόδοξης), που "τραγουδούν και χορεύουν" στο ρυθμό των τραπεζιτών.
Ο Nils Littorin του Κομμουνιστικού Κόμματος (Kp), άνοιξε το δρόμο μια "συζήτησης" που αποφεύγουν όπως ο διάβολος το λιβάνι σ' ολόκληρη την αριστερά, με ή χωρίς εισαγωγικά -ευτυχώς μόνον της Ευρώπης:
«Οι κλασικές προοδευτικές πολιτικές μάχες, από την ισότητα των ομοφυλοφίλων ως τη φιλοξενία μεταναστών, από την πολυπολιτισμικότητα έως την ειδωλολατρία των μη κυβερνητικών οργανώσεων (ΜΚΟ), η καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής σύμφωνα με τις επιταγές της Greta Thunberg, τώρα εξυπηρετούν μόνο την ανώτερη τάξη. Σίγουρα όχι τους εργάτες, που προδίδονται από τους φυσικούς προστάτες τους.
Αρκετά με τη Γκρέτα, ΜΚΟ και ομοφυλόφιλους. Αφήστε την αριστερά να επιστρέψει και να κάνει την αριστερά».

Ο Pier Paolo Pasolini είχε ήδη προεξοφλήσει ποια θα ήταν η διεστραμμένη προέλευση του σημερινού αφηγήματος της παγκοσμιοποίησης, ο αποκαλούμενος "αντιφασισμός"...
«Ένας νέος φασισμός δημιουργείται στη θέση του παλαιού κληρικό-φασισμού,ένας τεχνητός φασισμός ο οποίος θα μπορούσε να πραγματοποιηθείμόνον υπό τον όρο να ονομάζεται αντιφασισμός»Pier Paolo Pasolini[Βλέπε σε: Νέος φασισμός... μόνον υπό τον όρο να ονομάζεται αντιφασισμός!]
Όμως... Στην "αριστερά" των τραπεζιτών μνημονεύουν τον κομμουνιστή "Poeta Vate"... αλλά ποτέ τις παρακαταθήκες του!
Keywords
Τυχαία Θέματα