Σώρρας: Με καταδιώκει η ίδια η χώρα μου - Τι δήλωσε ο δικηγόρος του - ΒΙΝΤΕΟ

Κυνηγημένος και διωκόμενος από την ίδια του τη χώρα δήλωσε ο Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο Αρτέμης Σώρρας σημείωσε: "Ίδρυσα έναν πολιτικό φορέα που εκπροσωπεί χιλιάδες Ελλήνων και δεν μπορώ να ταυτιστώ με την έννοια της εγκληματικής οργάνωσης".

"Με καταδιώκει, με κυνηγάει η ίδια η χώρα μου. Ίδρυσα έναν πολιτικό φορέα που εκπροσωπεί χιλιάδες Ελλήνων και

δεν μπορώ να ταυτιστώ με την έννοια της εγκληματικής οργάνωσης. Έχω όλες τις αποδείξεις για τα 600 δισ. ευρώ. Τα εξώδικα τα κάνουν ελεύθερα οι πολίτες. Δεν έχουμε κερδίσει ή πάρει ούτε ένα ευρώ από κανέναν" ανέφερε στη δήλωση του στον ΣΚΑΪ.

Δείτε το βίντεο από το ΣΚΑΪ:

Ο δικηγόρος του Αρτέμη Σώρρα, κ. Βασίλης Νουλέζας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ είπε μεταξύ άλλων: "η δική μου νομική εκτίμηση είναι ότι ο Αρτέμης Σώρρας έχει μπροστά του ένα βαρύ κατηγορητήριο. Εάν αναγνώσει κανείς αυτό το κατηγορητήριο θα διαπιστώσει ότι είναι ασαφές, αβάσιμο και αόριστο" και πρόσθεσε:

"Οι κατηγορίες είναι σοβαρές, είναι κακουργηματικού χαρακτήρα και επισύρουν ποινή κάθειρξης δεκαετιών. Αυτά όλα τα αδικήματα πρέπει να αποδειχθούν στο ακροατήριο... Ο κ. Σώρρας εμμένει στις θέσεις τους του πολιτικού φορέα και μένει να αποδειχθεί στο ακροατήριο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων όταν προσδιοριστεί η δίκη αυτή, εάν πραγματώθηκε υποκειμενική υπόσταση και αντικειμενική αυτών των αδικημάτων".

Δείτε το βίντεο από το ΣΚΑΪ:

Keywords
Τυχαία Θέματα