Σωματείο Wind: Συνεχίζουμε - δυναμώνουμε τον αγώνα...

22:41 4/9/2014 - Πηγή: Press-gr


Το ΔΣ του σωματείου μας συνεχίζει τις προσπάθειες για την υπογραφή νέας Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης. Εν όψει της ΔΕΘ, έχουν προγραμματιστεί οι παρακάτω... δράσεις:
Tην Παρασκευή 5/9, μέλη του ΔΣ θα επισκεφθούν τα γραφεία της εταιρίας στο Ωραιόκαστρο για να συζητήσουν με τους συναδέλφους πάνω στις τρέχουσες εξελίξεις καθώς και για την εγγραφή νέων μελών (συνδρομές).

Το Σάββατο 6/9 ώρα 10 π.μ. , θα γίνει ενημέρωση και μοίρασμα ανακοινώσεων στο καταναλωτικό κοινό έξω το κατάστημα της Wind
στη Θεσσαλονίκη, Τσιμισκή 99-101.

Μπροστά στην προκλητική αδιαλλαξία της διοίκησης, ισχυροποιούμε το σωματείο μας και διεκδικούμε την κατοχύρωση μισθών κι θέσεων εργασίας μας

Γι’αυτό το λόγο καλούμε αλληλέγγυα σωματεία, φορείς, συνελεύσεις και άλλες συλλογικότητες της πόλης, να παραστούν σε αυτή την παρέμβασή μας στο κέντρο της πόλης και να ενδυναμώσουν τον αγώνα μας για τη διεκδίκηση νέας σύμβασης.

Μαζί με όλους τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τη νεολαία, παλεύουμε: για σταθερή εργασία για όλους, ενάντια στον εφιάλτη της ανεργίας, των απολύσεων, των λουκέτων. Για μια αξιοπρεπή διαβίωση, χωρίς μειώσεις μισθών και διάλυση των κοινωνικών υπηρεσιών. Για Συλλογικές Συμβάσεις, ενάντια στην ζούγκλα του εργασιακού Μεσαίωνα που θέλουν οι εργοδότες.

Παρέμβαση το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου, ώρα 10 π.μ. στο κατάστημα της Wind στη Θεσσαλονίκη, Τσιμισκή 99-101
Keywords
Τυχαία Θέματα