Σάλος με το ομαδικό όργιο σε φοιτητική εστία πανεπιστημίου της περιφέρειας

Σκανδαλισμένη εμφανίζεται να είναι ολόκληρη κοινωνία μεγάλης περιφερειακής πόλης από τις αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και έχουν να κάνουν με ένα πάρτι που πραγματοποιήθηκε στη φοιτητική εστία του τοπικού πανεπιστημίου. Αν και η διοργάνωση μουσικών εκδηλώσεων από τους φοιτητές δεν είναι κάτι το ασυνήθιστο, το συγκεκριμένο πάρτι ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων λόγω του ότι μετατράπηκε σε πραγματικό ρωμαϊκό όργιο.
Οι φήμες άρχισαν την αμέσως επόμενη μέρα του πάρτι, με δεκάδες φωτογραφίες που είχαν τραβήξει με τα κινητά τους οι συμμετέχοντες και δείχνουν αγόρια και κορίτσια να επιδίδονται σε αχαλίνωτο σεξ, εναλλάσσοντας διαρκώς παρτενέρ. Οι εν λόγω πόζες μεταδόθηκαν με ταχύτητα αστραπής από τηλέφωνο σε τηλέφωνο φτάνοντας ακόμα και στα γραφεία της πρυτανείας του πανεπιστημίου.
Ο πρύτανης, που διέταξε την άμεση διερεύνηση του περιστατικού, φέρεται να έχει στην κατοχή του όχι μόνο φωτογραφίες, αλλά και ολιγόλεπτα βίντεο. Σε αυτά τα βίντεο απεικονίζονται φοιτήτριες του πανεπιστημίου οι οποίες συμμετέχουν σε κάποιο είδος διαγωνισμού. Στο πλαίσιο αυτού του διαγωνισμού έχουν βάλει στη σειρά φοιτητές και τους κάνουν στοματικό έρωτα. Εκείνη που θα έκανε τον παρτενέρ της να τελειώσει νωρίτερα, μπορούσε να πάρει το αγόρι της αρεσκείας της σε ένα δωμάτιο και να βγάλουν τα μάτια τους.
Άλλο βίντεο δείχνει μία νεαρή γυναίκα να τσιμπουκώνει περίπου δέκα νεαρούς σε μια μεγάλη αίθουσα, οι οποίοι στη συνέχεια την παίρνουν από όλες τις μεριές και την χύνουν στο πρόσωπο. Όλο αυτό το περιστατικό φαίνεται ότι παρακολουθούν δεκάδες φοιτητές, που επευφημούν και ενθαρρύνουν τους συμμετέχοντες να τα δώσουν όλα.
Οι πρυτανικές αρχές έχουν συγκεντρώσει όλο το επίμαχο υλικό και έχουν την πρόθεση να το παραδώσουν στην αστυνομία για να γίνει έρευνα σε βάθος και να βρεθούν οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης που δυσφήμισε το πανεπιστήμιο. Το κακό είναι ότι το θέμα έχει ξεφύγει από τα όρια του πανεπιστημίου και η τοπική κοινωνία είναι ανάστατη από τη διαπίστωση ότι η φοιτητική εστία της πόλης έχει μετατραπεί σε άντρο οργίων.sirina.tv
Keywords
Αναζητήσεις
elinika foititika orgia, elinika omadika orgia
Τυχαία Θέματα