Σάλος με φωτογραφία μουσουλμάνας που προσπερνά τραυματία στο Λονδίνο


Μια πρωτοφανή επίθεση μέσω διαδικτύου δέχτηκε η γυναίκα της φωτογραφίας η οποία φαίνεται να κινείται δίπλα από μια σκηνή πανικού στιγμές μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο χωρίς να δίνει σημασία. Η γυναίκα φορά μαντίλα και για τους εκατοντάδες χρήστες, αυτό λειτούργησε ως κόκκινο πανί. Η νεαρή δέχτηκε τα πυρά καθώς φαίνεται να αδιαφορεί για τους τραυματίες που κείτονται στο οδόστρωμα και φέρεται να μιλάει στο κινητό της.

Η γυναίκα δέχθηκε στοχοποιήθηκε κυριολεκτικά από τον χρήστη του Twitter Texas Lone Star, ο οποίος ανέβασε τη φωτογραφία γράφοντας: «Μουσουλμάνα δεν δίνει καμία σημασία στην τρομοκρατική επίθεση περπατά ανέμελα δίπλα από έναν ετοιμοθάνατο άνδρα, κοιτώντας το κινητό της #PrayForLondon #Westminster #BanIslam». Το εν λόγω tweet προκάλεσε θύελλα ιντερνετικής συζήτησης με πολλούς να κατηγορούν τον χρήστη ότι εκείνος είναι «το πραγματικό τέρας».

«Μοιάζει τρομοκρατημένη», του απαντά μια χρήστης «Ή μπορεί να φοβόταν, να ήταν μπερδεμένη και σε κατάσταση σοκ, όπως όλοι οι Βρετανοί εκείνη τη στιγμή. Μπορεί να τηλεφωνούσε στην οικογένειά της να πει πως ήταν ασφαλής», έγραψε.



Keywords
Τυχαία Θέματα