ΠΡΟΒΛΕΨΗ-ΣΟΚ από τον Γιούρι Γκέλερ! «Εξωγήινοι θα εισβάλουν σύντομα στη γη. Μας μελετούν χρόνια...»Ο 74χρονος Βρετανο-Ισραηλινός Uri Geller, έχει εδώ και χρόνια γίνει διάσημος σε όλο τον πλανήτη ως ο… μάγος που λυγίζει κουτάλια και τώρα παραχώρησε μια συνέντευξη που προκαλεί πολλά σχόλια.

Ο διάσημος μάγος μίλησε στη βρετανική εφημερίδα Sun και εξέφρασε την πεποίθησή του πως μέσα στα επόμενα έτη θα βιώσουμε μια εισβολή εξωγήινων και μάλιστα είπε πως είναι βέβαιος πως οι εξωγήινοι
ήδη μας έχουν εντοπίσει και μας παρακολουθούν εδώ και χρόνια!

«Νομίζω ότι μας μελετούν. Δεν ξέρω τι θέλουν πραγματικά», είπε και συμπλήρωσε: «Νομίζω όμως πως προετοιμάζονται για επαφή με τη γη» τονίζοντας πως θεωρεί πως μάλλον θα είναι φιλικοί μαζί μας«Αν μας έβλεπαν ανταγωνιστικά, τότε θα είχαμε αφανιστεί πριν από χρόνια» είπε ο Uri.

Συνέχισε δε, λέγοντας πως «πιθανότατα θα προσγειωθούν στο γρασίδι του Λευκού Οίκου. Έτσι όλες οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας, για τη συνάντηση μας με τους εξωγήινους θα γίνουν πραγματικότητα».

Όταν δε ρωτήθηκε, πόσο καιρό θα πάρει η πρόβλεψη του για να γίνει πραγματικότητα, είπε: «Δεν νομίζω ότι μιλάμε για χιλιάδες ή εκατοντάδες χρόνια. Αν έπρεπε να μαντέψω και να κάνω μια λογική εικασία, θα έλεγα ότι θα συμβεί σε 60 με 75 χρόνια».
Πηγή: Sigma Live Magazine

Uri Geller claims aliens to 'make contact' after visiting for thousands of yearshttps://t.co/13Cgyg5sBs pic.twitter.com/3Z0j8NDBg8

— Daily Star (@dailystar) December 13, 2021
Keywords
Τυχαία Θέματα