Προκηρύσσεται ο διαγωνισμός για το Μακεδονία Παλλάς


Στις 20 Δεκεμβρίου αποφασίζει το ΔΣ του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ την προκήρυξη ανοικτού διαγωνισμού για τον ανάδοχο που θα λειτουργήσει το ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς. Ποιοι είναι οι όροι
Την προκήρυξη ανοικτού διαγωνισμού για την εξεύρεση αναδόχου που θα αναλάβει την ενοικίαση του ξενοδοχείου «Μακεδονία Παλλάς» για 12 μήνες αποφασίζει στις 20 Δεκεμβρίου η διοίκηση του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ.
Η Διοίκηση του ΙΚΑ θα
εισηγηθεί προς το Δ.Σ. του Ιδρύματος τους παρακάτω βασικούς όρους για την προκήρυξη:
Μηνιαίο ελάχιστο μίσθωμα 50.000 Χρονικό διάστημα εκμίσθωσης 12 μήνες Δέσμευση του νέου ενοικιαστή ότι θα συνεχίσει να απασχολεί στο 12μηνο τους εργαζόμενους που απασχολούνται σήμερα στο Μακεδονία Παλλάς Κατάθεση εγγυητικής επιστολής 6μηνης διάρκειας ισόποσης με το εξαπλάσιο του μηνιαίου μισθώματος Η Διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ επισημαίνει πως η επιλογή ενοικιαστή θα γίνει σύμφωνα με την καλύτερη οικονομική προσφορά (υψηλότερο μηνιαίο μίσθωμα).
Το ξενοδοχείο προσωρινά και με ένα συμβολικό μίσθωμα, συνεχίζει να λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του ομίλου Δασκαλαντωνάκη, ο οποίος περί τα τέλη του 2011 είχε δηλώσει ότι αποχωρεί από το «Μακεδονία Παλλάς» επειδή δεν έγινε δεκτό το αίτημά του για μείωση του ενοικίου, σε μία περίοδο κάμψης της τουριστικής αγοράς και ζημιών για την διαχειρίστρια εταιρεία ΑΞΤΕ.
Πηγή: voria.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα