Προφυλακίστηκε η φόνισσα του Κορωπίου

18:56 5/8/2016 - Πηγή: Press-gr

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία της η 26χρονη, που κατηγορείται για την αποτρόπαια δολοφονία της πρώην συζύγου του συντρόφου της, στο Κορωπί.

Η νεαρή γυναίκα ισχυρίστηκε πως δεν θυμάται με λεπτομέρειες τη στιγμή της δολοφονίας καθώς - όπως είπε - θόλωσε μετά από καυγά που είχε με την 36χρονη, μητέρα δυο παιδιών, για τον 41χρονο ο οποίος αποτέλεσε το μοιραίο πρόσωπο της απίστευτης ιστορίας. «Δεν ξέρω αν ο άντρας μου είχε επιστρέψει σ'αυτή. Μου είπε όμως πάρα πολλά λόγια για τα παιδιά μου και τους γονείς μου και θόλωσα» φέρεται να είπε ζητώντας συγνώμη και δηλώνοντας μετανιωμένη.

Η
κατηγορούμενη φέρεται να υποστήριξε ότι περνώντας από το σπίτι του θύματος, εκείνη την προκάλεσε, διαπληκτίστηκαν και πάνω στον καυγά έγινε το φονικό.

«Εκείνη την ώρα δεν κατάλαβα τι έκανα. Είχα θολώσει, δεν ήξερα τι έκανα. Μου είπε το θύμα "έλα να δεις που τον έχω εγώ αυτόν που εσύ τον έχεις για άντρα σου"».

Σύμφωνα με τον δικηγορικό της κατηγορουμένης, Βασίλη Ταουξή, το μαχαίρι ήταν μήκους 10 με 12 εκατοστά και υπήρχε μέσα σε μία σακούλα με ψώνια που είχε αγοράσει από την προηγούμενη ημέρα και το είχε μέσα στο αυτοκίνητο.

Ο κ. Ταουξής ζήτησε να εξεταστεί η κατηγορούμενη από ψυχίατρο πραγματογνώμονα. Μάλιστα, ο δικηγόρος έκανε γνωστό πως η εντολέας του επιθυμεί να πάρει μαζί της τα παιδιά της στη φυλακή, τα οποία είναι ακόμα σε βρεφική ηλικία.

Από τις μαρτυρίες προκύπτει πως την τελευταία περίοδο ο 41χρονος είχε επανασυνδεθεί με την πρώην σύζυγο του από την οποία φέρεται να μην είχε πάρει επίσημα διαζύγιο.

Το απόγευμα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα και ο 41χρονος ο οποίος λίγες ώρες μετά τη δολοφονία , σε κατάσταση αμόκ, κρατώντας μια καραμπίνα, πήγε στο σπίτι του πατέρα της 26χρονης και απειλούσε ότι θα σκοτώσει τον ίδιο και τη γυναίκα του. Στη συνέχεια πυροβόλησε, τους τραυμάτισε ελαφρά και τράπηκε σε φυγή για να συλληφθεί λίγη ώρα αργότερα μετά από καταδίωξη.
Keywords
Τυχαία Θέματα