Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: Στις 22:10 μεταφέρθηκε στο Αγία Σοφία νεκρό το 6 μηνών βρέφος

13:48 1/8/2018 - Πηγή: Press-gr
Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος αποκάλυψε ότι έχει στην κατοχή του το βιβλίο καταγραφής των νεκρών και το βιβλίο συμβάντων στα ΤΕΠ του Παίδων Αγία Σοφία, όπου διεκομίστηκε νεκρό το 6 μηνών βρέφος από το Μάτι της Ραφήνας.
Μιλώντας στο Θέμα fm ο κ. Γιαννάκος σημείωσε πως το βιβλίο αναφέρει ότι «στις 22:10 προσήλθε βρέφος 6 μηνών αγνώστων στοιχείων από την περιοχή Μάτι και από κάτω γράφεται η λέξη "θάνατος". Στο βιβλίο νεκρών λέγεται ότι "στις 22:10 προσκομίστηκε βρέφος έξι μηνών, άσφυγμο, απνοϊκό
με συνοδεία διασωστών από πυρκαγιά στην περιοχή της Νέας Μάκρης (Μάτι). Εκλήθη η ομάδα από τις ΜΕΘ που κάνει τις διασωληνώσεις και επί μισή ώρα προσπάθησε να το επαναφέρει χωρίς αποτέλεσμα. Το παιδί "αεροβαπτίστηκε", πήρε όνομα και μεταφέρθηκε στο νεκροθάλαμο». «Αυτό που σας περιγράφω έγινε στις 22:10. Η επίσημη καταγραφή του έγινε στις 22:59. Άρα έχουν και την ημερομηνία και την ώρα παραλαβής του βρέφους. Στο Σισμανόγλειο έχουν μόνο την ώρα καταγραφής. Αυτά εδώ είναι για τον Εισαγγελέας» πρόσθεσε.
«Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον πρόεδρο του Σωματείου, ο οποίος ήταν παρών εκείνες τις ώρες για να σας βεβαιώσει πότε ήρθε το παιδάκι απανθρακωμένο από το Μάτι» συμπλήρωσε.
Keywords
Τυχαία Θέματα