Πρέβεζα: Τραγική ειρωνεία της τύχης - Λίγα μέτρα πιο κάτω έχασε τη ζωή του ο εγγονός του 77χρονου που παρασύρθηκε από Ι.Χ. εχθές στο Κανάλακι

Τα άσχημα και περίεργα παιχνίδια της μοίρας πολλές φορές μας αφήνουν άφωνους.

Ένα τέτοιο «παιχνίδι», σύμφωνα με πληροφορίες του pamepreveza.gr, ξεδιπλώθηκε εχθές στο Καναλάκι της Πρέβεζας με τον σοβαρό τραυματισμό ενός 77χρονου ο οποίος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο το βράδυ της Παρασκευής.

Ο 77χρονος μεταφέρθηκε εχθές με αγροτικό αυτοκίνητο στο Κ.Υ. Καναλακίου αφού το μοναδικό ασθενοφόρο της περιοχής βρίσκονταν στην Πάργα και παρελήφθη από αυτό περίπου 45 λεπτά αργότερα για την μεταφορά του στο νοσοκομείο Πρέβεζας.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες του
pamepreveza.gr το ασθενοφόρο δεν έφτασε ποτέ στην Πρέβεζα αφού κατά τη διάρκεια της διαδρομής ενημερώθηκε ότι δεν υπάρχει αναισθησιολόγος και έτσι ο αγώνας διάσωσης κατέληξε στην Άρτα.

Εκεί αφού διασωληνώθηκε κρίθηκε απαραίτητη και άμεση η διακομιδή του στο Νοσοκομείο των Ιωαννίνων αφού έφερε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι που δημιούργησαν αιμάτωμα. Νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα με σοβαρές κρανιοεγγεφαλικές κακώσεις σε κρίσιμη κατάσταση.

Η μοίρα έπαιξε το άσχημο παιχνίδι της

Ο 77χρονος που παρασύρθηκε από το Ι.Χ. στην προσπάθεια του να διασχίσει τον δρόμο, σύμφωνα με πληροφορίες του pamepreveza.gr, είναι ο παππούς του νέου που πριν ενάμιση χρόνο περίπου έχασε λίγα μέτρα πιο κάτω από το σημείο που έγινε εχθές το ατύχημα, τη ζωή του σε τροχαίο.

Μάλιστα οι δυο τους ζούσαν μαζί στην Ελλάδα, αφού οι γονείς του άτυχου νέου βρίσκονταν στην Γερμανία και τότε ο χαμός του παιδιού είχε στοιχίσει αρκετά στον 77χρονο σήμερα παππού του που νοσηλεύεται στην εντατική στο Νοσοκομείο στα Γιάννενα. pamepreveza.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα