Πολιτική Νίκη Ερντογάν! Οι 27 "ηγέτες" της Ε.Ε. στηρίζουν την Τουρκία στην κατοχή Συριακών εδαφών!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Η Συρία θα απελευθερώσει όλες τις κατεχόμενες περιοχές της χώρας...Ιντλίμπ, Ράκα, Αφρίν και κατεχόμενο Γκολάν»Dr. Bashar Al Jaafariπρεσβευτής της Συρίας στον ΟΗΕ, προς το Συμβούλιο Ασφαλείας Πάντα πρυτανεύει η...
"εθνική ομοψυχία" σε όλες τις ελληνόφωνες κυβερνήσεις των τελευταίων εννέα (9) χρόνων όσον αφορά την πτώση της νόμιμης και δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας της Συρίας (με τη συμμετοχή
και των δύο Κομμουνιστικών Κομμάτων Συρίας), την επιβολή της "αραβικής άνοιξης made in USA" και την κατοχή-διαμελισμό Συριακής γης από το φασιστικό τουρκικό καθεστώς Ερντογάν, με την ίδια μέθοδο και διαδικασία της κατοχής του 40% της Κύπρου μας, της κατοχής της Παλαιστίνης, αλλά και το πρόσφατο Μνημόνιο Τουρκίας-Μαριονέτα της δύσης (Λιβύη)... σύμφωνα με το "διεθνές δίκαιο" που δίχως ίχνος ντροπής αναμασούν συνεχώς κι αδιάλειπτα.
Μετά τους Παπαδήμο (δοτός πρωθυπουργός), Σαμαρά (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ), Τσίπρα, ήρθε κι η σειρά του Μητσοτάκη να στηρίξει τον Ερντογάν και την κατοχή Συριακών εδαφών.
Χθες το βράδυ... το "Ευρωπαϊκό Συμβούλιο" αποτελούμενο από τους 27 πρωθυπουργούς των χωρών μελών της Ε.Ε., ακολουθώντας το ΝΑΤΟ και τους υπουργούς των Εξωτερικών με νέες κυρώσεις εναντίον της Συρίας [Βλέπε, 17 Φλεβάρη 2020, σε: Η Τουρκία είναι ΝΑΤΟ, είμαστε όλοι ΝΑΤΟ! Κι η Ε.Ε. κυρώσεις στη Συρία με υπογραφή Δένδια!], παρά κι ενάντια σε κάθε μορφή του περιβόητου "διεθνούς δικαίου" και τον ΟΗΕ... ικανοποίησε τις απαιτήσεις του Ερντογάν και στηρίζει την παράνομη κατοχή εδαφών μια κυρίαρχης χώρας του ΟΗΕ, από την Τουρκία.
Επισημαίνουν στο ανακοινωθέν τους, κατά λέξη και γράμμα, οι 27 υπάλληλοι των τραπεζιτών και του υπερεθνικού κεφαλαίου, αναφορικά με τη Συρία και την πλήρη στήριξη του Ερντογάν:
«Η νέα στρατιωτική επίθεση στο Ιντλίμπ από το συριακό καθεστώς και τους υποστηρικτές του, η οποία προκαλεί τεράστια ανθρώπινη οδύνη, είναι απαράδεκτη. Η ΕΕ καλεί όλους τους εμπλεκόμενους να σταματήσουν αμέσως τις εχθροπραξίες.
Η ΕΕ παροτρύνει όλα τα μέρη της σύγκρουσης να τηρήσουν πλήρως τις υποχρεώσεις τους βάσει του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου και του διεθνούς δικαίου για τα ανθρώπινα δικαιώματα και να επιτρέψουν την απρόσκοπτη και άμεση πρόσβαση της ανθρωπιστικής βοήθειας σε όσους τη χρειάζονται...».
νέα στρατιωτική επίθεση στο Ιντλίμπ από το συριακό καθεστώς και τους υποστηρικτές του..." ...ξεδιάντροπα οι 27 (μαζί και πρώτος ο Μητσοτάκης, όπως ακριβώς κι οι Τσίπρας, Σαμαράς, Παπαδήμος τα προηγούμενα 9 χρόνια], παρά κι ενάντια σε κάθε λογική και την "καραμέλα" του δήθεν "διεθνούς δικαίου", χαρακτηρίζουν "επίθεση" την απελευθέρωση κατεχόμενων από την Τουρκία εδαφών μια κυρίαρχης χώρας. Μ' αυτό το "διεθνές δίκαιο" των τραπεζιτών... η Κύπρος μας κατεχόμενη από το 1974, η Παλαιστίνη από το 1948, παρά τα ψηφίσματα κι αποφάσεις του δήθεν διεθνούς οργανισμού ΟΗΕ.
Δεν παραμένουν καν σ' αυτές τις χυδαίες "διαπιστώσεις" οι 27 υπάλληλοι του 4ου Ράιχ... επαναφέρουν την "παραπομπή σε διεθνές δικαστήριο" τη Συρία των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου, όταν δηλώνουν:
«Η ΕΕ επαναλαμβάνει την έκκληση της για παραπομπή της κατάστασης στη Συρία στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο».
Με την γελοία επίκληση του νέου της "θρησκευτικού δόγματος" των ιμπεριαλιστών, που... έχουν βαπτίσει «Ανθρώπινα Δικαιώματα», οι φονιάδες των λαών επαναφέρουν ως απειλή την παραπομπή του Λαϊκού Ηγέτη Μπασάρ Αλ Άσαντ σε "διεθνές ποινικό δικαστήριο"!

Δεν έχουμε όλοι μνήμη χρυσόψαρου σ' αυτό τον τόπο...
Πως να ξεχάσουμε τον κύριο Τίποτα, κάποιον Λαμπρινίδη, πρώην υπουργό των Εξωτερικών του Γ. Παπανδρέου, που με την έναρξη της "αραβικής άνοιξης made in USA" τοποθετήθηκε ως «Ειδικός Επιτετραμμένος» της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με χαρτοφυλάκιο και καθήκοντα την αποσταθεροποίηση της Συρίας, την πτώση Άσαντ κι την παραπομπή του σε “διεθνές ποινικό δικαστήριο!
Το κυρίως πιάτο αυτού του χυδαίου ιμπεριαλιστικού μαγειρείου με τον ελληνόφωνο «Ειδικό Επιτετραμμένο» ήταν η Συρία.
Εκτιμούσαν πως μια χώρα που δέχεται σκληρή ιμπεριαλιστική επίθεση και που αντέχει για σχεδόν δύο χρόνια, θα υπέκυπτε στις εκθέσεις των τσαρλατάνων της Ε.Ε. και ΝΑΤΟ, μέσω ενός "Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου", όπου μάλιστα ο Λαμπρινίδης εργάστηκε μαζί με ένα άλλο πρακτορείο, την Human Rights Watch, ώστε να πείσουν τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ πως πρέπει να παραπέμψει τη Συρία και την κυβέρνησή της στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, ως «εγκληματίες» [Βλέπε και σε: "Assad must go!"... τέλος! To ελληνικό "άρωμα" στην υπόθεση].

Ενώ χθες οι 27 «γκαουλάιτερ των ιμπεριαλιστών», υπάλληλοι των τραπεζιτών αποφάσισαν ΟΜΟΦΩΝΑ να στηρίξουν τον Ερντογάν, στην Ιντλίμπ συνέβη κι αυτό, δείγμα το ποιους υποστηρίζουν αυτοί οι δολοφόνοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης του 4ου Ράιχ και τους το αφιερώνουμε:

Κάλεσαν τη μάνα με το κινητό του παιδιού της, για να της ανακοινώσουν πως τον αποκεφάλισαν και να της δείξουν τη σωρό, τον αποκεφαλισμένο γιο της που τον πρόσφεραν τροφή στις κότες...
Αυτό το ανθρωπόμορφο κτήνος με το σχεδόν αμούστακο "αγγελικό πρόσωπο"... αποτέλεσε στοιχείο "ανθρωπίνων δικαιωμάτων" για τους 27 φονιάδες των λαών, δήθεν "ηγέτες" της "πολιτισμένης" Ευρώπης!
Βιντεοσκοπούν οι "συμμαχητές" του την κλήση προς τη Μάνα (με Μ τεράστιο), από το κινητό τηλέφωνο του γιου της που υπηρετούσε θητεία, κληρωτός στο Συριακό στρατό.
Μάνα στρατιώτη: «Το τηλέφωνο είναι του γιου μου... Πού είναι ο γιος μου;»
Τούρκος τρομοκράτης: «Τον σφαγίασα... Νάτος... σκεπασμένος στο γκρι φουλάρι, γιατί του κόψαμε το κεφάλι... τον τρώνε οι κότες»
Ο Τούρκος εισβολέας, ο δολοφόνος μισθοφόρος των "πολιτισμένων" 27 "ηγετών"... εγκληματιών που αποκαλούνται πρωθυπουργοί και συνεδρίασαν χθες... αποκεφαλίζει το Σύρο στρατιώτη και καλεί τη χαροκαμένη Μάνα να της πει χαρούμενος τις "ειδήσεις"!
Χαρούμενος... τα 27 ευρωπαϊκά κτήνη του "Συμβουλίου της Ευρώπης" είναι πλάι του... τον χρηματοδοτούν, τον εξοπλίζουν, τον στηρίζουν!
Διαδίδουν σ' ολόκληρο τον πλανήτη τα σχετικά βίντεο οι ίδιοι... δοξάζουν το "έργο" τους...
Βίντεο κλήσης της Μάνας: ΕΔΩ
Ο αποκεφαλισμένος στρατιώτης... τροφή στις κότες... βίντεο: ΕΔΩ
Η "πολιτισμένη" δύση αποκαλεί αυτούς τους φονιάδες "μετριοπαθείς αντάρτες" για τον "εκδημοκρατισμό" της Συρίας!
Αυτούς στήριξαν όλοι οι πρωθυπουργοί της μνημονιακής Ελλάδας, της αποικίας του 4ου Ράιχ για εννέα (9) ολόκληρα χρόνια... χθες και ο Μητσοτάκης.
Αυτούς στήριξαν με πάθος κι αγωνιστικότητα όλες οι "επαναστατικές 'αριστερές' εξωκοινοβουλευτικές οργανώσεις" στην Πατρίδα μας! Όλες... χωρίς καμία εξαίρεση! Δουλικά στα πράσινα δολάρια του Σόρος, των "ανοιχτών συνόρων", του επαγγελματικού "αντιρατσισμού", των "κοινωνικών καταλήψεων", των πλουτισμένων "αλληλέγγυων" τύπου City Plaza... ξεπερνώντας σε γενιτσαρισμός ακόμη και τα αφεντικά τους, τους ιμπεριαλιστές.

Επίσημη στρατιωτική πηγή Συρίας... πριν λίγες ώρες: Η Γενική Διοίκηση του Στρατού και των Ενόπλων Δυνάμεων της Συρίας επιβεβαιώνει ότι οποιαδήποτε παραβίαση του εναέριου χώρου της Συρίας θα αντιμετωπιστεί ως εξωτερική στρατιωτική επίθεση και έχει δοθεί εντολή στην Πολεμική Αεροπορία και Αεροάμυνα να αντιμετωπιστούν με όλα τα διαθέσιμα μέσα.

Υ.Γ. (1) Καλό είναι να μην ξεχνάμε την προδοτική πολιτική όλων των εγχώριων πολιτικών δυνάμεων... και ν' αναρωτηθούμε... γιατί το ΚΚΕ, το μοναδικό πολιτικό κόμμα που δεν στρατεύτηκε με το δουλικό ελληνόφωνο πολιτικό σύστημα και που το αδελφό Κομμουνιστικό Κόμμα Συρίας συμμετέχει στην κυβέρνηση Άσαντ, στην πρώτη γραμμή του μετώπου Αντίστασης... γιατί δεν σηκώνει στις "πλάτες" του τη διεθνιστική αλληλεγγύη απέναντι στη Συρία;
Ούτε μία εκδήλωση αλληλεγγύης αυτά τα εννέα (9) χρόνια... μια απλή παρουσία με περίπτερο στο Φεστιβάλ Οδηγητή, της Κομμουνιστικής Νεολαίας Συρίας...
Υ.Γ. (2). Οι λίγες και μεμονωμένες "φωνές" αντίθεσης που υψώθηκαν από την πρώτη στιγμή στην πατρίδα μας εναντίον αυτής της χυδαίας πολιτικής απέναντι στη φίλη και σύμμαχο Συρία, απομονώθηκαν, λοιδωρήθηκαν, τέθηκαν στο περιθώριο, στα πλαίσια της πλήρους εναρμόνισης κι υποταγής στο διευθυντήριο της τρόικας.
- "Λαϊκό Κίνημα" με πρόεδρο το νομικό Δημήτρη Καραμήτσα, εκδήλωση με θέμα Η Μεσόγειος φλέγεται! - Μεσόγειος θάλασσα ειρήνης και συνεργασίας, 19 Δεκέμβρη 2012, ακριβώς μετά την απέλαση της πρέσβειρας της Συρίας από την Ελλάδα και τη διακοπή των διπλωματικών σχέσεων, λες και είχαμε ή μας είχε κηρύξει πόλεμο η Συρία κι οφείλαμε να συστρατευτούμε με το τουρκικό καθεστώς Ερντογάν και τους ιμπεριαλιστές.
- Η επίσκεψη στη Συρία της "Αγωνιστικής Πανελλαδικής Ένωσης Δικηγόρων", βλέπε σε: Εκδήλωση ΑΠΕΔ: Η Συριακή Σύγκρουση από τη σκοπιά του Διεθνούς Δικαίου
- Η μοναδική βοήθεια προς το λαό της Συρίας από τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Μάρτης 2017):
Ο κ. Πατούλης, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, παραδίδει φαρμακευτικό υλικό στα μέλη του Δ.Σ. της Επιτροπής για την Ειρήνη και τη Φιλία μεταξύ Ελλάδας – Συρίας, για τον χειμαζόμενο λαό της Συρίας
Αξίζει να θυμηθούμε ορισμένους σταθμούς εθνικής μειοδοσίας από το εγχώριο πολιτικό σύστημα:
► "Assad must go!"... τέλος! To ελληνικό "άρωμα" στην υπόθεση
► Νίκο Κοτζιά... περίμενες τέτοια ταπείνωση;
► Χαλέπι... η επικίνδυνη ηθική & πολιτιστική ήττα της Δύσης!

► Τώρα την ορχήστρα διευθύνει ο Πούτιν κι η δύση διαιρεμένη, παραμιλάει
► Γιατί πενθεί η Ελλάδα κι η δύση, με την απελευθέρωση της Παλμύρας;

► Η Τουρκία είναι ΝΑΤΟ, είμαστε όλοι ΝΑΤΟ! Κι η Ε.Ε. κυρώσεις στη Συρία με υπογραφή Δένδια!
Περισσότερα για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας (περισσότερα από 370 άρθρα στο φιλόξενο "PRESS-GR": ΕΔΩ
Keywords
νικη, τουρκια, οηε, συμμετοχή, usa, κυπρος, μνημονιο, λιβυη, παπαδημος, σαμαρας, τσιπρας, νατο, νέα, μνήμη, παπανδρεου, watch, γιου, γκρι, ελλαδα, city, plaza, ΚΚΕ, αθηνα, Αντωνης Σαμαρας, εθνικη τραπεζα, στρατος, κυβερνηση εθνικης ενοτητας, λουκας παπαδημος, νεα κυβερνηση, σκοπια, Καλή Χρονιά, πανελληνιες 2012, μνημονιο 2, Πρώτη Μέρα της Άνοιξης, εκλογες 2012, ποιοι βουλευτες εκλεγονται, θεμα εκθεσης 2012, μνημονιο 3, μνήμη, βιντεο, ηθικη, ηττα, θαλασσα, θεμα, θητεια, ιχνος, κυπρου, οηε, τηλεφωνο, φιλια, αρθρα, αλληλεγγυη, ανθρωπινα δικαιωματα, ασαντ, βοηθεια, βραδυ, γιου, γκρι, γραμμα, διοικηση, δοθει, δολοφονοι, δειγμα, ειρηνη, εκθεσεις, ερντογαν, ιδια, εισβολεας, κυβερνηση, κινητο, κομμα, μητσοτακης, μορφη, νατο, νικο, παντα, παθος, παλαιστινη, πηγη, υπογραφη, πολεμικη αεροπορια, πουτιν, ραιχ, σειρα, συμμετοχή, συρια, σορος, συρο, φεστιβαλ, οδυνη, ωρες, city, δικαιωματα, εννεα, χωρα, watch, κληση, κοτες, μεσογειος, ορχηστρα, plaza, σωρο, υλικο
Τυχαία Θέματα