ΠΟΙΟΥΣ «ΦΑΓΑΝΕ»! ΞΑΦΝΙΚΕΣ εκκαθαρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ...

21:22 6/5/2022 - Πηγή: Press-gr

Σε μια κίνηση που προκαλεί πολλά ερωτήματα προχώρησε πριν από λίγη ώρα η ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zougla.gr, μετακινήθηκαν από τις θέσεις τους ο διοικητής του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, Κώστας Χασιώτης και ο «νούμερο δύο» της ίδιας υπηρεσίας Θοδωρής Θεοδώρου.

Επίσης, απομακρύνεται και ο επικεφαλής του τμήματος Εκβιαστών Νίκος Νταβαρίνος. Οι συγκεκριμένες κινήσεις έχουν προκαλέσει σάλο στους κόλπους
της Eλληνικής Aστυνομίας καθώς πρόκειται για αξιωματικούς που έχουν χειριστεί πολύκροτες υποθέσεις όπως τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, την απαγωγή Κυπαρίσση αλλά και τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μετακινήσεις τους έχουν να κάνουν με διαρροές που υποτίθεται ότι έκαναν για την υπόθεση δολοφονίας του Γιάννη Σκαφτούρου, κάτι που όμως δεν φαίνεται να ισχύει.

Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για αξιωματικούς με πολύ μεγάλη εμπειρία και η απομάκρυνση τους φαίνεται ότι κρύβει πολύ μεγάλο παρασκήνιο για τα όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό της ΕΛ.ΑΣ.
Keywords
Τυχαία Θέματα