ΠΛΗΡΗΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ! ΕΤΡΕΞΕ... πρώτος να επιτεθεί στην Ρωσία ο (όψιμος νεοδημοκράτης) Τ. Θεοδωρικάκος...

06:01 7/3/2022 - Πηγή: Press-gr

«Έχουμε καταδικάσει τη ρωσική εισβολή και στηρίζουμε με πράξεις αλληλεγγύης τους Ουκρανούς»...

Μετά την «επίθεση» του ρωσικού ΥΠΕΞ, μέσω της Μαρίας Ζαχάροβα, προς την Ελλάδα όπου μεταξύ άλλων ανέφερε πως στη χώρα μας υπάρχει «αντιρωσική προπαγάνδα», ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, έσπευσε πρώτος από τα κυβερνητικά στελέχη να δώσει την απάντησή του...

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος, έχοντας μεταλλαχθεί πλήρως και σε ένα κρεσέντο αντιρωσισμού, δήλωσε στο Mega
πως: «Αυτός που συκοφαντεί τη Ρωσία δεν είναι η Ελλάδα, δεν είναι ο ελληνικός λαός που είναι ενάντια στην παράνομη και άδικη εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, ούτε συκοφαντεί τη Ρωσία η ΕΕ. Αυτός που συκοφαντεί τη Ρωσία είναι οι πράξεις της ηγεσίας της».

Στη συνέχεια ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη πρόσθεσε για τον πόλεμο στην Ουκρανία: «Είναι μία εισβολή η οποία ολόκληρη η ανθρωπότητα βλέπει ότι προκαλεί εκατοντάδες νεκρούς, ενώ και η Ελλάδα έχει θρηνήσει θύματα από ομογενείς. Η Ρωσία πίστευε ότι τα πάντα στην Ουκρανία θα τελείωναν μέσα σε δύο ημέρες, ενώ πίστευαν ότι οι Ουκρανοί θα έχουν άλλη στάση. Έχουμε διατυπώσει τις θέσεις μας. Η Ελλάδα έχει καταδικάσει τη ρωσική εισβολή και στηρίζουμε με πράξεις αλληλεγγύης τους Ουκρανούς, καθώς έχουν δεχθεί μία απρόκλητη επίθεση για την ανεξαρτησία τους».

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος σχολίασε και την ανάρτηση της ρωσικής πρεσβείας στην Ελλάδα, όπου καλούσε τους πολίτες να παρακολουθούν το OPEN, λέγοντας: «Η Ελλάδα είναι μία ελεύθερη και δημοκρατική χώρα και οι Έλληνες πολίτες μπορούν να παρακολουθούν προγράμματα από όποιο σταθμό θέλουν».
Keywords
Τυχαία Θέματα