Πέθανε ο τραγουδιστής Χρήστος Στυλιανέας

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών ο τραγουδιστής Χρήστος Στυλιανέας, ο οποίος είχε συνδέσει το όνομά του με τη νυχτερινή διασκέδαση της Πάτρας. Πέθανε τα ξημερώματα έπειτα από μάχη με τον καρκίνο.

Εκτός από τραγουδιστής, ο Χρήστος Στυλιανέας ήταν συνθέτης, στιχουργός, αγιογράφος, ζωγράφος. Γεννήθηκε στις 26 Ιανουαρίου 1944 στον Πειραιά. Στις 15 Μαϊου 1975, παντρεύτηκε την Βούλα Γκάνια με την οποία και απέκτησαν 5 παιδιά, την Ευτυχία, τη Δέσποινα, την

Ιουστίνη, τη Σοφία και τον Κωνσταντίνο. Στις 18 Νοεμβρίου 2018, μάλιστα απέκτησαν την πρώτη τους εγγονή από την κόρη τους Σοφία.

Ο Χρήστος Στυλιανέας είχε γνωρίσει μεγάλες δόξες στο περίφημο κέντρο «Χάραμα» στην Πάτρα τη δεκαετία του 80'. Πολλοί καλλιτέχνες το είχαν επισκεφθεί για να τον απολαύσουν.

Νωρίτερα ο Στυλιανέας εμφανίστηκε με τη Σωτηρία Μπέλλου στις «Νεφέλες», στην Πλάκα το 1968. Το 1985 συμμετείχε με τέσσερα τραγούδια στο πρώτο άλμπουμ «Απ’ το χάραμα της Πάτρας», των Ζιγκ Ζαγκ.

Έδινε το "παρών" σε δίσκους και άλλων καλλιτεχνών είτε ως ερμηνευτής, είτε ως δημιουργός, ορισμένες φορές με το ψευδώνυμο «Φιλέας». Η σύζυγός του υπέγραφε και στίχους.

Στις αρχές Οκτωβρίου είχε κυκλοφορήσει το νέο cd του Χρήστου Στυλιανέα, ωστόσο δεν μπόρεσε να το χαρεί καθώς νοσηλευόταν από τις 17 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: ogdoo.gr / thebest.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα