Πάτρα: Στη νομική υπηρεσία κόλλησαν τα εισιτήρια του Πολιτιστικού Οργανισμού


Στη νομική υπηρεσία του Δήμου Πατρέων εξακολουθεί να βρίσκεται η υπόθεση των εισιτηρίων του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων. Στελέχη της υπηρεσίας έχουν παραλάβει το πόρισμα της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασηε από τον Πρόεδρο του φορέα Νίκο Μακρή και όπως αναφέρει η «Πελοπόννησος» εξετάζουν εάν θα πρέπει να διερευνηθούν και τυχόν ποινικές ευθύνες.
Το πολυσέλιδο πόρισμα έχει παραδοθεί στη νομική υπηρεσία πριν από λίγες εβδομάδες. Ωστόσο η υπηρεσία δεν έχει γνωμοδοτήσει ακόμα προς τη διοίκηση του Πολιτιστικού Οργανισμού εάν θα πρέπει να διερευνηθεί
και νομικά το θέμα, εκτός από διοικητικά, σύμφωνα με το thebest.gr
Πρόθεση του Νίκου Μακρή είναι να φέρει το θέμα προς συζήτηση στο Δ.Σ. του Οργανισμού προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις.
Αυτό όμως προϋποθέτει ότι θα έχει γνωμοδοτήσει η νομική υπηρεσία.
Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού θα ζητήσει να ενημερωθεί και το Δημοτικό Συμβούλιο, μέλη του οποίου είχαν λάβει ανώνυμες επιστολές με μπλοκ εισιτηρίων από εκδηλώσεις του φορέα.
Ο Πρόεδρος του φορέα είχε νέα συνάντηση με στελέχη της νομικής υπηρεσίας στα μέσα της εβδομάδας, αλλά η απάντηση που έλαβε στο ερώτημα, πότε θα έχει γνωμοδότηση στα χέρια του, ήταν πως μελετάνε τα στοιχεία της υπόθεσης.
Στην γραπτή ενημέρωση που είχε παραδώσει ο Νίκος Μακρής, στη δημοτική αρχή και τις δημοτικές παρατάξεις τον περασμένο Αύγουστο ανέφερε ότι από τον έλεγχο που ζήτησε από το λογιστήριο «προέκυψε ότι έχουν γίνει εκδηλώσεις με εισιτήρια το 211 – 2012 και στον Οργανισμό έχουν αποδοθεί στοιχεία για μόνο μια εκδήλωση».
Keywords
Τυχαία Θέματα