ΠΑΣΟΚ: Φθηνή και ανεύθυνη αντιπολίτευση

Ανακοίνωση με αφορμή τη συνέντευξη του Προέδρου και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για τις εξελίξεις στην Κύπρο, εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ.
«Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ είχε σπεύσει να χρησιμοποιήσει τις δραματικές εμπειρίες που ζει η Κύπρος ως
μοχλό για την άσκηση φτηνής και ανεύθυνης αντιπολίτευσης στην Ελλάδα . Νόμισαν, με τραγική πολιτική κουτοπονηριά και απίστευτη εθνική ανευθυνότητα, ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν την Κύπρο ως εργαστήριο δοκιμασίας της αδιέξοδης και επικίνδυνης πολιτικής τους που βασίζεται στην ερασιτεχνική ανάγνωση των διεθνών συσχετισμών», αναφέρει αρχικά στην ανακοίνωση του το ΠΑΣΟΚ και συνεχίζει:
«Σήμερα που οι εξελίξεις τρέχουν λεπτό προς λεπτό και άρα χρειάζεται εθνική ενότητα, πολιτική συναίνεση και αίσθηση κινδύνου, η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ αντί να καταλάβει το λάθος της και να δηλώσει τη στήριξή της στον κυπριακό λαό και τα κυπριακά κόμματα που αγωνίζονται να βγουν από την περιδίνηση, επιχειρεί να οξύνει το εσωτερικό μέτωπο και στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Η εθνική ανευθυνότητα της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ δυστυχώς κορυφώνεται και εξάγεται από την Ελλάδα στην Κύπρο χωρίς σεβασμό στην αγωνία του κυπριακού λαού».
Κλείνοντας, το ΠΑΣΟΚ επισημαίνει ότι «ο ελληνικός λαός έχει όμως ήδη καταλάβει πολύ καλά πόσο δύσκολο αλλά και πόσο σημαντικό είναι να διαχειρίζεσαι την κρίση με σύνεση και ασφάλεια, δηλαδή με τις λιγότερες δυνατές απώλειες, μέσα σε αρνητικούς διεθνείς συσχετισμούς και μέσα από ασφυκτικά διλήμματα. Μέσα σε μια Ευρώπη που συχνά στρέφεται κατά του εαυτού της με αποτέλεσμα να την πληρώνουν πρώτα τα πιο αδύναμα μέλη της».
Keywords
Τυχαία Θέματα