ΟΨΙΜΗ ...«ΜΕΤΑΝΟΙΑ» από τον Μπιλ Γκέιτς: «Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ είναι σαν γρίπη και αφορά κυρίως ηλικιωμένους...»


Ο guru των εμβολίων Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος έπαιξε τεράστιο ρόλο στην πανδημία του κορωνοϊού και στην επιβολή των μέτρων-lockdown και των υποχρεωτικών εμβολιασμών προχώρησε σε μια ομολογία-σοκ!

Ο Μπιλ Γκέιτς αναφερόμενος στον κορωνοϊό είπε ότι «δεν καταλάβαμε ότι έχει ένα αρκετά χαμηλό ποσοστό θνησιμότητας και ότι είναι μια ασθένεια που αφορά κυρίως στους ηλικιωμένους, όπως είναι η γρίπη, αν και είναι λίγο διαφορετική από αυτό».

Η
πανδημία λοιπόν που οδήγησε σε μια σειρά από αυταρχικά μέτρα τα οποία κατέστρεψαν τους ανθρώπους και τις χώρες δεν ήταν τίποτα περισσότερο… από μια γρίπη, αυτό είπε ο Μπιλ Γκέιτς, δικαιώνοντας όλους αυτούς που ακόμη και ο ίδιος αποκαλούσε τα προηγούμενα χρόνια ως «ψεκασμένους».

Οι άνθρωποι έμαθαν αυτά τα δύο χρόνια στον περιορισμό, δέχθηκαν να μπουν σε lockdown, δέχθηκαν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού, τις μάσκες κτλ. Ακόμη και σήμερα που πολλά μέτρα έχουν αρθεί πολλοί άνθρωποι αποφεύγουν να συναναστραφούν με άλλους και αυτοπεριορίζονται γιατί έχει «μπολιάσει» μέσα τους ο φόβος για τον ιό. Αμέσως μετά την άρση των μέτρων για τον Covid-19 ετοιμάζουν να επιβάλλουν παρόμοια μέτρα, αυτή τη φορά… για την ενεργειακή κρίση!

“We didn’t understand that it’s a fairly low fatality rate and that it’s a disease mainly in the elderly, kind of like flu is, although a bit different than that.”

- Bill Gatespic.twitter.com/qKi1sx43nl

James Melville (@JamesMelville) May 6, 2022
Keywords
Τυχαία Θέματα