Ολοκληρώθηκε η συμφωνία Πιεμπονγκσάντ-Αλαφούζου

12:54 4/9/2018 - Πηγή: Press-gr

Ολοκληρωμένη πρέπει να θεωρείται η συμφωνία μεταξύ του Γιάννη Αλαφούζου και του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ από χθες το απόγευμα, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται και η υπογραφή της.

Στην πραγματικότητα, ήδη οι νομικοί που έχουν επιφορτιστεί με τη σύνταξη του κειμένου της μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχουν ενημερωθεί για την πλήρη συμφωνία των δύο πλευρών σε όλα τα ζητήματα που έπεσαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και συντάσσουν το κείμενο, η υπογραφή του οποίου θα σημάνει τη μετάβαση

της πράσινης ΠΑΕ στη νέα εποχή.

Για να προκύψει η οριστική συμφωνία σε όλα τα επίπεδα ανάμεσα στις δύο πλευρές, απαιτήθηκε μια σειρά από μαραθώνιες συσκέψεις μεταξύ των επιτελών των δύο πλευρών. Από τη διάρκεια των συζητήσεων αυτών, που εκτάθηκαν μέσα σε ένα τριήμερο, προκύπτει και το συμπέρασμα για το πόσο πολύπλοκη υπήρξε αυτή η συμφωνία.

Πλέον, όμως, δεν υπάρχουν ουσιαστικές εκκρεμότητες, αλλά ούτε και διαφορές μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών, αφού κάθε λεπτομέρεια έχει διευθετηθεί, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, στις πολύωρες αυτές συσκέψεις αναλύθηκαν μέχρι και οι στόχοι της νέας ιδιοκτησίας για την ομάδα.

Πηγή: filathlos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα