Ο Τραμπ είπε ψέματα: Πόσο κόστιζε το δαχτυλίδι αρραβώνων που χάρισε στη Μελάνια

16:19 9/2/2018 - Πηγή: Press-gr
Πιάστηκε για ακόμα μία φορά ψευδόμενος ο Ντόναλντ Τραμπ! Το 2005 είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο «New York Times» πως για το δαχτυλίδι αρραβώνων που χάρισε στην μετέπειτα σύζυγό του Μελάνια, ο περίφημος οίκος Graff Diamonds του έκανε έκπτωση ενός εκατομμυρίου δολαρίων.
Ωστόσο, το περιοδικό «Forbes» αποκαλύπτει σήμερα πως αυτή η έκπτωση δεν έγινε ποτέ. Ο ίδιος ιδιοκτήτης της Graff Diamonds, Laurence Graff, δήλωσε πως ήταν ευχαρίστησή του να κάνει συναλλαγές με τον Ντόναλντ Τραμπ, ωστόσο δεν υπήρξαν ποτέ
διευκολύνσεις. Ο Τραμπ πλήρωσε το δαχτυλίδι στην κανονική τιμή, η οποία σύμφωνα με εκτιμητές ανέρχεαι στο 1,5 εκατομμύριο δολάρια. Ο ίδιος ο δισεκατομμυριούχος αρνήθηκε να αναφέρει το ακριβές ποσό.
Το δαχτυλίδι αρραβώνων που σπανίως αποχωρίζεται η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ είναι ένα δαχτυλίδι με ένα σμαράγδι κομμένο σε ένα άψογο D και ζυγίζει περισσότερα από 10 καράτια.
Ο Τραμπ όχι μόνο δεν πλήρωσε το δαχτυλίδι με έκπτωση, αλλά πλήρωσε και αμέσως, χωρίς πίστωση ή … δόσεις! Μάλιστα, το ίδιο έκανε λίγα χρόνια αργότερα, όταν αγόρασε ένα ακόμα δαχτυλίδι του οίκου Graff για τη Μελάνια, με αφορμή την δέκατη επέτειο του γάμου τους. Αυτή τη φορά αγόρασε ένα τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι, βάρους 25 καρατίων, στην τιμή των 3 εκατομμυρίων δολαρίων. Είναι το δαχτυλίδι που η Μελάνια Τραμπ φόρεσε την πρώτη της επίσημη φωτογράφιση ως Πρώτη Κυρία, προκαλώντας αντιδράσεις.
Keywords
Τυχαία Θέματα