Ο Ρωσικός στόλος στη Μεσόγειο... σε διάταξη στις ακτές της Συρίας!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
Κάθε άνθρωπος έχει δύο πατρίδες. Τη δική του και τη Συρία!Η Ρωσία προχώρησε στη...
θωράκιση της Συρίας με πλήρη κι ετοιμοπόλεμο σχηματισμό του στόλου της.Ο εκπρόσωπος της Συριακής Βουλής Nadzhi Gabid δήλωσε:"Τα Ρωσικά πλοία βρίσκονται σε διάταξη πολύ κοντά στις ακτές της Συρίας μετά από επίσημη έγκριση της Συριακής κυβέρνησης και πάντα σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο.Η Ρωσική παρουσία είναι σημαντική
για να εμποδίσει δυτικές χώρες να φέρουν εμπόδια στο τέλος του πολέμου στη Συρία.Οι Ρωσικές δυνάμεις αποτελούν εγγύηση σταθερότητας στην περιοχή και δεν θα επιτρέψουν το ξέσπασμα ενός τοπικού πολέμου".Ορισμένοι φαίνεται πως προσποιούνται άγνοια...Η επίσημη συνεργασία ΕΣΣΔ-Συρία, σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο έγινε θεσμικά υλοποιήσιμη το 1980, όταν και οι δύο κυβερνήσεις υπέγραψαν τη Συνθήκη Φιλίας και Συνεργασίας μεταξύ της ΕΣΣΔ και της Συρίας. Σύμφωνα με την Συνθήκη, η Σοβιετική Ένωση έχει δεσμευτεί για την υπεράσπιση της Συρίας εάν δεχθούν επίθεση από ένα τρίτο μέρος. Η Συνθήκη αυτή δεν προσβλήθηκε ή ακυρώθηκε από τη Ρωσία (μάλλον διέφυγε της προσοχής από τις μαριονέτες των ΗΠΑ, τον μεθύστακα Γιέλτσιν και τον πιτσαδόρο Γκορμπατσόφ) και είναι σε πλήρη ισχύ!Βλέπε: Η δύση αγνόησε πως ο λαός της Συρίας διέπεται από "Εθνο"-Μπολσεβικισμό... κι ήρθε η ήττα!Κάθε απόπειρα επίθεσης εναντίον της Συρίας, με την κατασκευή νέας προβοκάτσιας με δήθεν "χημικά", ή "ανθρωπισμού" για την υπεράσπιση των τρομοκρατών στην Ιντλίμπ -πάντα με την ευγενή συνεισφορά των ΜΜΕ-, δεν μπορεί να μείνει πλέον αναπάντητη.Οι απειλές του πλασιέ εμπόρων όπλων κι υπαλλήλου των Ρότσιλντ, του επίδοξου νεοαποικιοκράτη Μακρόν (14 Αφρικανικές χώρες υποχρεώνονται από τη "δημοκρατική" Γαλλία να καταβάλουν Φόρο Αποικίας...) και των ΗΠΑ-Ισραήλ δεν μπορούν να σταματήσουν την ολοκληρωτική απελευθέρωση της Συρίας.Οποιαδήποτε επίθεση εναντίον της Συρίας θα πάρει σκληρή "απάντηση". Όλα δείχνουν πως τώρα δεν θα αντιμετωπιστεί όπως στο πρόσφατο παρελθόν μόνον με τους πυραύλους αναχαίτισης SAM 6 της δεκαετίας του 1960.
Οι S-300 κι οι S-400 θα μπουν σε δράση σε πιθανή επίθεση. Κι αυτό σημαίνει πως απ' όπου προκληθεί προσπάθεια βομβαρδισμού της Συρίας, απ' όπου εκτοξευθούν πύραυλοι θα είναι στόχοι τελειωμένοι για τα ρωσικά υπερόπλα.
Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά τα επιτελεία της δύσης και μάλλον δεν θα επιχειρήσουν αυτοκτονία, αλλά όλα είναι πιθανά με τα γεράκια των πολεμικών βιομηχανιών που δεν λογαριάζουν ποτέ τους νεκρούς ανθρώπους. Η πατρίδα μας, σωστότερα η κυβέρνηση κι ειδικότερα ο υπουργός των Εξωτερικών με τη φρενοβλαβή Ρωσομανία του και τον απεριόριστο "έρωτα" με το σιωνιστικό-ναζιστικό κατοχικό καθεστώς στην Παλαιστίνη, ας ευχηθούμε πως σε περίπτωση σύγκρουσης ότι δεν θα εμπλέξουν τα στρατευμένα παιδιά μας. Ας ευχηθούμε πολεμικής επίθεσης εναντίον της Συρίας να μην εμπλακεί η Ελλάδα στη σύγκρουση και να μην μετράμε φέρετρα από Ελληνόπουλα που θα πέσουν στο βωμό υπεράσπισης σιωνιστικών συμφερόντων.
Ο Ελληνικός λαός δεν ξεχνάει ποτέ: "Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας"!
Η Συρία θα είναι τάφος για τους ιμπεριαλιστές και τους λακέδες τους!
Keywords
Τυχαία Θέματα