Ο επίλογος της τραγωδίας στη Νέα Σμύρνη - Ράγισαν καρδιές στην κηδεία των δίδυμων αγοριών - ΒΙΝΤΕΟ


Με τα μάτια δακρυσμένα και με τη θλίψη ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους, συγγενείς και φίλοι της μητέρας, συνόδευσαν σήμερα στην τελευταία τους κατοικία τα δίδυμα αγοράκια, τα οποία έχασαν τη ζωή τους το περασμένο Σάββατο, όταν ο ίδιος τους ο πατέρας, έβαλε φωτιά, τα κλείδωσε στο διαμέρισμα του και ύστερα αυτοκτόνησε κι αυτός.

Χαρακτηριστικό της τραγωδίας, είναι ότι τόσο ο ιερέας του ναού, όσο και οι υπάλληλοι στο νεκροταφείο της Ν. Σμύρνης, ήταν αδύνατο να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους.

Η μητέρα των παιδιών,

σαστισμένη, δίχως να θέλει να πιστέψει ότι δε θα ξανακρατήσει στην αγκαλιά της τα παιδιά της, συνεχώς ψιθύριζε τη λέξη "γιατί", χαμένη στον εφιάλτη που ζει.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που εξέτασε τα κορμάκια τους τα 8χρονα παιδιά άφησαν την τελευταία τους πνοή από ασφυξία. Είχαν μαυρισμένα χέρια και αυτό δείχνει την προσπάθειά τους να ανοίξουν την πόρτα του δωματίου τους για να γλιτώσουν. Μάταια όμως, αφού ο 40χρονος πατέρας τους, είχε κανονίσει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια το θάνατο των παιδιών του και την δική του αυτοκτονία.

Keywords
Τυχαία Θέματα