“Ναυάγησε” ο “Ματωμένος Γάμος” που θα ανέβαζε ο Διαμαντής στο Δημοτικό Πειραιά

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Ότι ο Νίκος Διαμαντής δεν είναι πλέον στο... τιμόνι του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά το γνωρίζεις, αφού έγινε πολύς θόρυβος με την παραίτησή του στην οποία φέρεται να οδηγήθηκε από άγριο... πόλεμο που δεχόταν εκ των έσω κι ας είχε ανανεωθεί η θητεία του μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο.

Όπως θα ξέρεις και πως στα πέντε χρόνια που είχε αναλάβει το ΔΘΠ είχε πετύχει εξαιρετικές «νίκες» φέρνοντας σε αυτό σημαντικότατους σκηνοθέτες

και άξιους πρωταγωνιστές-δες Χουβαρδάς, Ευαγγελάτου, Μαρμαρινός, Μόσχος αλλά και Καζάκο, Καραμπέτη, Κουρή, Φιλιππίδη, Στάνκογλου, Λούλη κ.α. Αυτό που δεν ξέρεις είναι πως ενώ ακόμα γίνεται πολύ κουβέντα για την παραίτησή του, αλλά και τους μνηστήρες για την θέση του, σκάει η είδηση πως δεν θα δούμε ούτε τον «Ματωμένο γάμο» που θα ανέβαζε, όπως είχε αναγγελθεί, τον προσεχή Απρίλιο με πρωταγωνιστές άξιους όπως η Λήδα Πρωτοψάλτη, η Ευγενία Δημητροπούλου, ο Δημήτρης Λάλος, η Μάνια Παπαδημητρίου λαλος, Παπαδημητρίου.

Ο ίδιος μετά την απόφασή του να αποχωρήσει από το... τιμόνι του ΔΘΠ, απέσυρε οτιδήποτε ετοίμαζε για τον Πειραιά: και τον «Ματωμένο Γάμο» αλλά και την «Ορέστεια» που σχεδίαζε με μεράκι!

Keywords
Τυχαία Θέματα