Μυστήριο στο Survivor: Ποιος έκλεψε τη ματσέτα;


Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους παίκτες της ομάδας των Διασήμων στο Survivor το πρωί μετά το τελευταίο αγώνισμα, καθώς έκπληκτοι διαπίστωσαν πως η ματσέτα (ή χατζάρα, ή μαχαίρι) που χρησιμοποιούσαν είχε κάνει “φτερά”!

Οι πρώτες υποψίες έπεσαν αυτόματα σε κάποιον “ελαφροχέρη” που την είχε κλέψει, και για το λόγο αυτό ο Ντάνος Αγγελόπουλος, που ήταν ο πρώτος που διαπίστωσε την απουσία της χατζάρας, έσπευσε να κρύψει τα υπόλοιπα εργαλεία για να μην υπάρξουν και άλλα τέτοια ατυχή περιστατικά.

Πάντως,

κανένας από τους παίκτες των Διασήμων δε βιάστηκε να κατηγορήσει κάποιον από τους Μαχητές για κλοπή, αν και ο Ντάνος Αγγελόπουλος ανέφερε αινιγματικά στην κάμερα πως “πρέπει να γίνει μια κουβέντα με τους Μαχητές”, γιατί το θέμα “τους αφορά κι αυτούς”.

Αντίθετα, ο Κώστας Κοκκινάκης πήγε στην καλύβα των Μαχητών για να τους ενημερώσει για το συμβάν και να “δανειστεί” τη δική τους ματσέτα, κάτι που φυσικά δεν αρνήθηκαν.

Αίσθηση προκάλεσε ωστόσο η αναφορά του πρώην Διάσημου και νυν Μαχητή Γιάννη Σπαλιάρα, ο οποίος κατονόμασε ως πιθανό δράστη “λογικά” τον συμπαίκτη του, Κώστα Αναγνωστόπουλο, χωρίς να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις.

Πάντως, το συμβάν αυτό δε χάλασε τις σχέσεις μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, που πλέον συγκατοικούν στην ίδια παραλία μετά την ένωση – ωστόσο το μυστήριο παραμένει: ποιος έκλεψε τη ματσέτα;

Κανείς δεν μπορεί φυσικά να αποκλείσει το ενδεχόμενο κάποιος να την πήρε και να την αντάλλαξε με τους ντόπιους για φαγητό, μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις για το ιδιότυπο αλισβερίσι με τους ντόπιους...

Keywords
Τυχαία Θέματα