ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΟΥΣ! Νοίκιασαν σπίτι ο π. Αντώνιος και η πρεσβυτέρα για να μείνουν...


Την ώρα που οι δικηγόροι του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας υποστήριξαν ότι έμειναν στο αυτοκίνητο το βράδυ ή άλλες μαρτυρίες ανέφεραν πως φιλοξενούνται στο σπίτι οικείου προσώπου τους, το Mega αποκάλυψε ήδη έχουν νοικιάσει σπίτι στο οποίο διαμένουν.

Στο κεντρικό δελτίο μεταφέρθηκε η πληροφορία ότι το ζευγάρι φαίνεται πως ήδη έχει νοικιάσει σπίτι στο οποίο έχει εγκατασταθεί, ενώ δίπλα σε αυτό, έχουν αγοράσει και μια αποθήκη προκειμένου τις επόμενες ημέρες να μεταφέρουν κάποια από τα πράγματά τους τα οποία βρίσκονται στο σπίτι
στον Κολωνό, μέσα στη Δομή. Αυτό φυσικά θα πρέπει να γίνει κατόπιν συνεννοήσεως με τη νέα Διοίκηση της ΜΚΟ, η οποία άλλαξε τις κλειδαριές.

"Παράνομα, αυθαίρετα κλείδωσαν και μας πέταξαν κυριολεκτικά έξω”
Την πρώτη επίσημη αντίδραση του πατέρα Αντώνιου, έπειτα από πολλές μέρες, εξέφρασε ο δικηγόρος του, Θρασύβουλος Κονταξής με δηλώσεις έξω από την Κιβωτό του Κόσμου στον Κολωνό.

"Το αβυσσαλέο μίσος της επίσημης ελληνικής εκκλησίας για το έργο της Κιβωτού συνάντησε την εκλογική αγωνία της κυβέρνησης, η οποία με ένα εγκάθετο Διοικητικό Συμβούλιο, πρόεδρος του οποίου είναι μία κυρία εφοπλιστής, χωρίς καμία προειδοποίηση, παράνομα, αυθαίρετα χθες το βράδυ κλείδωσαν και πέταξαν κυριολεκτικά έξω την οικογένεια του πατρός Αντωνίου και τον ίδιο από το σπίτι του" δήλωσε αρχικά ο κ. Κονταξής.

Ο ίδιος ζήτησε άμεσα την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών και ανέφερε πως τη Δευτέρα θα συναντηθεί με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

"Ελπίζω ο κύριος Ιερώνυμος, η κ. Μαρτίνου, η κ. Μιχαηλίδου και άλλοι, επώνυμοι, ανώνυμοι τους οποίους τηλεφωνούσα χθες το βράδυ για να αφήσουν την οικογένεια να μπει στο κατά παραχώρησιν σπίτι τους, να κοιμήθηκαν καλά στα πολυτελή διαμερίσματά τους" δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κονταξής.

Ξεκαθάρισε πως η πράξη "εξοστρακισμού" του πατέρα Αντωνίου από το σπίτι του στη δομή της Κιβωτού είναι παράνομη και ο ίδιος, μαζί με τους υπόλοιπους δικηγόρους θα ενημερώσουν την Εισαγγελία Πρωτοδικών και θα υποβάλουν έγκληση σε βάρος όσων προέβησαν στην παράνομη πράξη.
Keywords
Τυχαία Θέματα