Με 320.000 νέους Πολιτοφύλακες "απαντάει" ο Μαδούρο...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Να κάνετε το Έθνος υπόθεση του Λαούκι η υπόθεση του Λαού θα είναι εκείνη του Έθνους...»...
Βλαντίμιρ Ιλίτς Ουλιάνοφ "Λένιν"
321.433 τουφέκια διανέμει ο πρόεδρος Μαδούρο στη Λαϊκή Πολιτοφυλακή (Λαϊκές Μονάδες Ολοκληρωμένης Άμυνας)

Nicolás Maduro ✔ @NicolasMaduro
Ordené a la Milicia Bolivariana poner en marcha desde el 14Nov hasta el 31Dic, el Plan de Fortalecimiento y Reforzamiento del Patrullaje de Calle para garantizar unas navidades de Paz y felicidad. ¡Misión Especial para los Milicianos y Milicianas!
Με τη νομιμοποίηση
της διπλωματικής εκπροσώπησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι στρατηγοί "όρκισαν" την κυβέρνηση της αυτοανακηρυγμένης προέδρου Añez.
Στη διάρκεια της ορκωμοσίας οι υπουργοί της χούντας, σε αντιπαραβολή με τις ορκωμοσίες των κυβερνήσεων του εκλεγμένου από το λαό Έβο (υψωμένη αριστερή γροθιά), οι μαριονέτες των ιμπεριαλιστών σχημάτισαν τα αρχικά των γραμμάτων "WP", δηλαδή το πιο απαρτχάιντ ρατσιστικό και σύγχρονο ναζιστικό σύμβολο-χαιρετισμό "Λευκή Δύναμη" ("White Power")... στη Βολιβία όπου η μεγάλη πλειοψηφία του λαού είναι αυτόχθονες.

Για το αμερικανοκίνητο πραξικόπημα στη Βολιβία, τα λόγια είναι περιττά και οι επεξηγήσεις αδιάφορες όταν τα μάτια φτάνουν και περισσεύουν... Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Η ανακήρυξη του εκλεγμένου προέδρου κι η ανακήρυξη της αυτοανακηρυγμένης "προέδρου"-

Κωμικοτραγική... σωστότερα γελοία η στάση της μαριονέτας των ΗΠΑ, της πρώην σταρ σε βίντεο πορνό -όταν το επέτρεπε η ηλικία της και τα "προσόντα" της-, της αυτοανακηρυγμένης προέδρου Jeanine Áñez που εκφράζει τη "Λευκή Δύναμη" -πρόκειται για παιδιά αυτών που δολοφόνησαν τον Τσε στη Βολιβία-, αλλά και θρησκόληπτη θεούσα σήμερα: «"Η Αγία Γραφή επιστρέφει στο κυβερνείο", δηλώνει η Jeanine Áñez. Η γερουσιαστής δηλώνει πως είναι πρόεδρος της Βολιβίας, κατευθύνθηκε στο Μέγαρο της κυβέρνησης υψώνοντας την Αγία Γραφή» [Βλέπε σε: Με την Αγία Γραφή, τις ΗΠΑ κι Ε.Ε.... αυτοανακηρυγμένη πρόεδρος της Βολιβίας!].
Ίσως η "καριέρα" σε βίντεο πορνό της Áñez, να έχει "φωτίσει" τη δυναμική "αριστερή" ακτιβίστρια της Βολιβίας Μαρία Γκαλίντο, η οποία στηρίζει δυναμικά τη χούντα [Βλέπε σε: Η Λαϊκή Εξέγερση εναντίον του Ρατσιστικού Μισογυνικού δικτάτορα Έβο Μοράλες!].
Ο πρόεδρος του Μεξικού Andrés Manuel López Obrador [Βλέπε σε: Ο λαϊκιστής, εθνικιστής López Obrador είναι ο νέος πρόεδρος του Μεξικού], παρασημοφόρησε το πλήρωμα του πολεμικού αεροσκάφους του Μεξικού και τον πτέραρχο Miguel Eduardo Hernández Velázquez, που κατόρθωσαν με μια επικίνδυνη μυστική επιχείρηση να μεταφέρουν σώο στο Μεξικό τον ηγέτη της Βολιβίας κι εκλεγμένο πρόεδρο Έβο Μοράλες.
Ο ίδιος ο Έβο ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Μεξικού για τη "διάσωση της ζωής του". Στόχος της χούντας με την μαριονέτα Jeanine Áñez, ήταν η δολοφονία του ηγέτη της Βολιβίας κι αυτό δεν έγινε κατορθωτό. Έτσι ο Έβο θα είναι ο εφιάλτης των ιμπεριαλιστών.

¡Feliz Cumpleaños Hermano Presidente!Σήμερα οι ευχές μας και στον πρόεδρο Μαδούρο για τα γενέθλιά του. Σε μια Λατινική Αμερική με αμερικανοκίνητα πραξικοπήματα, ρατσισμό, απαρτχάιντ, δικτατορικά καθεστώτα, γύπες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, της Παγκόσμιας Τράπεζας...
Ο Μαδούρο συνεχιστής του Τσάβες... η Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενεζουέλας μαζί με την Κούβα παραμένουν ο φάρος κι η ελπίδα για τους λαούς που αγωνίζονται για ελεύθερη Πατρίδα, για Εθνική Ανεξαρτησία.
Hasta La Victoria Siempre!

«Οι απαισιόδοξοι λένε ότι είναι πολύ μικροί για την επανάσταση που δεσμεύτηκα.
Όμως αυτή η λιτότητα μου αντικαθίσταται με την πατριωτική υπερηφάνειατης καρδιάς μου κι έτσι ορκίζομαι πρώτα στην Πατρίδα και για την ιστορίαότι το σπαθί μου υπερασπίζεται την Εθνική Τιμήκαι θα είναι λύτρωση για τους καταπιεσμένους»
Augusto César Sandino (1895 - 1934)
* Περισσότερα για τη Λατινική Αμερική: ΕΔΩ
Keywords
Τυχαία Θέματα