Λυκούδης: Μετά τις δηλώσεις Ζάεφ φαίνεται ότι προκύπτουν ζητήματα προς διερεύνηση

"Το Ποτάμι έχει αποφασίσει, σκέφτεται, δηλώνει ότι θα πάει αυτόνομα στις κάλπες" δήλωσε ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Λυκούδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
"Υπάρχουν διαφοροποιήσεις σε μερικά ζητήματα, οι οποίες δεν κρύβονται" ανέφερε.
"Το Ποτάμι είχε μια κατεύθυνση στήριξης της συμφωνίας μέχρι τώρα, όχι στο σύνολο της Κ.Ο., διότι ξέρετε ότι υπάρχουν δύο βουλευτές στο Ποτάμι που εξ αρχής είχαν δηλώσει ότι είναι εναντίον της συμφωνίας, ο κ. Αμυράς και ο κ. Ψαριανός. Τώρα μετά
τις δηλώσεις Ζάεφ φαίνεται ότι προκύπτουν ζητήματα προς διερεύνηση και φαίνεται ότι και στο Ποτάμι αρχίζουν να αναπτύσσονται απόψεις γύρω από το πως θα εξελιχθεί το θέμα. Εγώ δεν μπορώ να σας πω παρά μόνο τη δική μου θέση, η οποία είναι αμετακίνητη από την πρώτη στιγμή της Συμφωνίας των Πρεσπών, έχω πει ότι η συμφωνία είναι σε θετική κατεύθυνση και είμαι θετικός" τόνισε.
"Είχα όμως πει επίσης από την πρώτη στιγμή ότι υπάρχουν δύο σημεία που ανάλογα με την διαχείριση που θα υπάρξει θα δημιουργηθούν ή όχι προβλήματα, το θέμα της ιθαγένειας- εθνότητας και το θέμα της γλώσσας" ανέφερε.
Ακούστε το ηχητικό:
Δεν υπάρχει υποστήριξη HTML5
Keywords
Τυχαία Θέματα