Κυρίτσης: Η αγωνία για τους δύο στρατιωτικούς και η ανάγκη να επιστρέψουν σύντομα, να κινητοποιήσει την κυβέρνηση - ΒΙΝΤΕΟ

"Αυτά που πρέπει να γίνουν, γίνονται, θα είμαι ικανοποιημένος όταν επιστρέψουν οι στρατιωτικοί μας και μας εξηγήσουν τι έγινε" δήλωσε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κυρίτσης, σε συνέντευξή του στο "Ξυπνάμε Μαζί" στο Epsilon.
"Βρισκόμαστε σε μια φάση που πρέπει να κάνουμε δύο πράγματα, το ένα είναι η αγωνία για την τύχη των δύο στρατιωτικών και η ανάγκη να επιστρέψουν σύντομα να κινητοποιήσει, και νομίζω έχει κινητοποιήσει, την κυβέρνηση και το δεύτερο
που πρέπει να κάνουμε είναι να μην δώσουμε την εικόνα ότι η αγωνία αυτή, που είναι δικαιολογημένη, μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε για να πιέσει τη χώρα. Γι΄αυτό θεωρώ ότι η πιο σωστή μεθοδολογία είναι οι παρασκηνιακές κυρίως πιέσεις από εμάς στην Άγκυρα και στους διεθνείς οργανισμούς, και στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ για να πιέσει . Όσο περισσότερο φωνάζουμε και φορτίζεται συγκινησιακά το κλίμα τόσο ευκολότερα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί εναντίον μας και να καθυστερήσει την επιστροφή των δύο" τόνισε.
"Αυτά που πρέπει να γίνουν, γίνονται, θα είμαι ικανοποιημένος όταν επιστρέψουν οι στρατιωτικοί μας και μας εξηγήσουν τι έγινε" συμπλήρωσε.
"Η ΝΔ ανεβάζει τους τόνους και δεν ξέρω γιατί το κάνουν, το σίγουρο είναι ότι η πολιτική ρητορική της ΝΔ ιδίως στα εθνικά θέματα, δεν βοηθάει τη χώρα, δεν βοηθάει εμάς, δεν βοηθάει ούτε τη ΝΔ την ίδια" κατέληξε.
Δείτε το βίντεο:
Keywords
Τυχαία Θέματα