Κυκλοφορεί η "Ρήξη" Σεπτεμβρίου

Κυκλοφορεί το νέο φύλλο της Ρήξης (φ. 161). Την Ρήξη μπορείτε να την βρείτε μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου στα περίπτερα όλης της χώρας, όπως και στα γραφεία του Άρδην σε Αθήνα (Ξενοφώντος 4) και Θεσσαλονίκη (Δαναΐδων 7), καθώς και στο Εναλλακτικό Βιβλιοπωλείο (Θεμιστοκλέους 37, Εξάρχεια).

Επίσης, μπορείτε να την προμηθευτείτε σε ψηφιακή μορφή

(pdf) και από το βιβλιοπωλείο των Εναλλακτικών Εκδόσεων

Διαβάστε στην Ρήξη:

Ο τουρκικός επεκτατισμός μας ξυπνά από τον λήθαργο, Ανακοίνωση του Άρδην

Ο δημοκρατικός πατριωτισμός η μόνη απάντηση, του Γιώργου Καραμπελιά

Πολιτική

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε κρίση διαρκείας, του Γιάννη ΞένουΓια τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, του Νίκου ΝτάσιουΧρυσή Αυγή: Περιμένοντας την απόφαση του δικαστηρίου, ξεσηκώνει τους γονείς, του Γιάννη Ξένου

Επικαιρότητα

Εξοπλισμοί στο… και πέντε!, του Νικόλα ΔημητριάδηΤο ασήμι του Λαυρίου και ο Ερντογάν, του Κώστα Σαμάντη

Κορωνοϊος

H κοινωνική ψυχολογία του ιού, του Δημήτρη Ναπ. ΓιαννάτουΠατριωτικός εθνομηδενισμός, του Γιώργου ΡακκάΟι ευθύνες της Αριστεράς στη σουηδική τραγωδία του κορωνοϊού, Markus Balázs GöranssonΕνδιαφέροντα στοιχεία για την πανδημία σε άλλες χώρες, του Παναγιώτη Χούπα

Εθνικά θέματα:

Ο κατευνασμός με το προσωπείο ενός δήθεν αντιιμπεριαλισμού, του Γιώργου Ρακκά

Οικολογία:

Οι φωτιές ως κοινωνικό φαινόμενο, του Δαμιανού Βασιλειάδη

Διεθνή:

Η επιθετικότητα της Άγκυρας προκάλεσε μια ασυνήθιστη συμμαχίαΟ νεοευρασιανισμός στη Ρωσία του ΠούτινΑπό την «Ευραβία» στην «εθνοτική αναδιάταξη»;, του Βασίλη Στοϊλόπουλου

Ιστορία

Μιχαήλ Κουτσόφτας, Ανδρέας Παναγίδης, Στέλιος Μαυρομάτης, του Αυγουστίνου ΑυγουστήΧριστιανοί Ἅγιοι καί Μάρτυρες τῆς Μικρᾶς Ἀσίας, του Κωνσταντίνου ΧολέβαΗ «Επανάσταση του Σταυρού», του Δημήτρη Ναπ. ΓιαννάτουΗ περίπτωση του ατμόπλοιου Πηλεύς, του Κωνσταντίνου Μαυρίδη

Απόψεις

Το γκρέμισμα των αγαλμάτων, του Δημήτρη Μπούσμπουρα

Βιβλίο:

Χρήστος Μαλεβίτσης: Σεφέρης και Χάιντεγκερ, του Σπύρου Κουτρούλη

cine-Ρήξη: Ο προδότης & Άλυτη, του Κωνσταντίνου Μπλάθρα

Τα ασχολίαστα του Νικόλα

…και άλλα πολλά

Γραφτείτε συνδρομητές στην μηνιαία Ρήξη

► Η Ρήξη είναι μια συμμετοχική εφημερίδα που εκδίδεται από τα μέλη και τους φίλους του κινήματος Άρδην, με σκοπό να καλύψει το κενό της ουσιαστικής ενημέρωσης, που δημιουργεί η καθεστωτική προπαγάνδα των συστημικών ΜΜΕ απ' την μια, και ο ωκεανός της παραπληροφόρησης του διαδικτύου απ' την άλλη.

Κυκλοφορεί μηνιαία και παρέχει, με την ποιότητα και διεισδυτικότητα που διακρίνει τα βιβλία, τα περιοδικά, την ιστοσελίδα του χώρου μας, άρθρα και αναλύσεις για τις εγχώριες και τις διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, όλα τα μείζονα τρέχοντα γεωπολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά, και ζητήματα, ενώ μεγάλο μέρος της έκδοσης καταλαμβάνουν και οι σελίδες για το πνεύμα και τον πολιτισμό (το βιβλίο, το θέατρο, την ιστορία και τον κινηματογράφο). Κρίνοντας από την απήχηση των άρθρων της εφημερίδας στο διαδίκτυο, είναι σαφές ότι η επιδραστικότητά της έχει προ πολλού ξεπεράσει ακόμα και αυτόν τον χώρο του δημοκρατικού πατριωτισμού, και διαβάζεται πλέον από ευρύτερο κόσμο για την ποιότητα των αναλύσεών της.

► Με συνδρομή υποστήριξης 15 €/χρόνο (1,25€ ανά φύλλο) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας, που θα τους αποστέλλεται στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο πριν αυτή πάει στο τυπογραφείο.

► Με το να γίνετε συνδρομητές στην Ρήξη, συμβάλετε ουσιαστικά στην οικονομική της βιωσιμότητα, ενώ ταυτόχρονα βοηθάτε, ώστε να διαχυθεί ευρύτερα o λόγος της, υποστηρίζοντας όχι μόνο ένα εγχείρημα για την γνωσιακή και πνευματική αναβάθμιση του δημοκρατικού πατριωτικού χώρου, αλλά και ένα βήμα υπεύθυνης ενημέρωσης.

► Μπορείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας είτε αποστέλλοντας ηλεκτρονικό μήνυμα με τα στοιχεία σας στην διεύθυνση [email protected], είτε αφήνοντας προσωπικό μήνυμα στην σελίδα του Άρδην στο Facebook (https://www.facebook.com/ardin.gr).

Το τίμημα της συνδρομής μπορεί να καταβληθεί είτε μέσω τραπέζης, σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς:

ΕΘνική Τράπεζα 116/768054-65 (IBAN: 12 0110 1160 0000 1167 6805 465)

– Γιούρομπανκ 0026 – 0205 – 73 – 0102015908 (IBAN: GR 300 260 20 50000 730 1020 15908)

Τράπεζα Πειραιώς 5010 – 025102 – 791 (IBAN: GR17 0172 0100 0050 1002 5102 791)

– Άλφα Μπανκ 844 – 002101 – 018823 (IBAN GR89 0140 8440 8440 0210 1018 823)

Ρήξη, η εφημερίδα του δημοκρατικού πατριωτικού χώρου

διαβάστε την, διαδώστε την, ενισχύστε την

Keywords
Τυχαία Θέματα