Κρίσιμη σύσκεψη για το «Ερρίκος Ντυνάν»....

16:31 2/5/2011 - Πηγή: Press-gr
Μετέχουν Λοβέρδος, Γιαννόπουλος, Γιακουμάτος, Μαρτίνης, Βγενόπουλος και Αποστολόπουλος. Τι συζητούν και τι προηγήθηκε

Aπό τον Δημήτρη Φωκιανό
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Μια κρίσιμη συνάντηση γίνεται αυτή την ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες μας, που αφορά την τύχη του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν».
Στη συνάντηση μετέχουν ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος,
ο τομεάρχης Υγείας της ΝΔ Θανάσης Γιαννόπουλος, ο αναπληρωτής του Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο πρόεδρος του «Ερρίκος Ντυνάν» Ανδρέας Μαρτίνης, ο πρόεδρος της Marfin Ανδρέας Βγενόπουλος και ο πρόεδρος του Ιατρικού Κέντρου Γιώργος Αποστολόπουλος.
Η συνάντηση έχει μεγάλη σημασία διότι γίνεται ύστερα από την ομόφωνη απόφαση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους που έκρινε άκυρη τη σύμβαση του «Ερρίκος Ντυνάν» με την Κλινική «ΓΑΙΑ» που ανήκει στον όμιλο του Ιατρικού Κέντρου.
Πριν από μερικές εβδομάδες, είχε πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, με πρωτοβουλία του Θ. Γιαννόπουλου μια άλλη συνάντηση με τη συμμετοχή των Α. Λοβέρδου, Α. Μαρτίνη και Α. Βγενόπουλου σε μια προσπάθεια να...
 βρεθεί λύση στις εκκρεμότητες περί το «Ερρίκος Ντυνάν». Ακολούθησε όμως η απόφαση του ΝΣΚ που διαμόρφωσε νέα δεδομένα και γι' αυτό η σημερινή σύσκεψη όλων των εμπλεκομένων -σε πολιτικό και μη επίπεδο- θεωρείται πολύ κρίσιμη.
Keywords
Τυχαία Θέματα