ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ από φοιτητικό φροντιστήριο!

09:41 1/1/2016 - Πηγή: Press-gr
Ο λόγος που επιλέγω να γράψω αυτό το κείμενο είναι ενημερωτικός. Θεωρώ χρέος μου να προστατέψω τους νέους της Θεσσαλονίκης από την οργανωμένη απάτη της οποίας είμαι θύμα εδώ και αρκετούς μήνες.

Κατά την διάρκεια της αναζήτησης εργασίας από μεριάς μου τυχαία στο διαδίκτυο έστειλα το βιογραφικό μου σε εκπαιδευτική την επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη.

Ένα
μήνα αργότερα έκλεισα συμφωνία να εκπονήσω μια εργασία την οποία κάποιος φοιτητής θα παρουσίαζε στο πανεπιστήμιο ως δικιά του. Γνωρίζω ότι έγινα συμμέτοχος σε ακαδημαϊκή απάτη αλλά η ανάγκη μου για τα χρήματα είναι μεγάλη.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να αναφέρω ότι το φροντιστήριο αναγκάζει κάθε συνεργάτη να υπογράφει συμφωνία για την εκπόνηση της κάθε εργασίας, η οποία ορίζει σαν ημερομηνία πληρωμής μια ημερομηνία τρείς μήνες μετά. Αντίγραφο της συμφωνίας κρατάει μόνο το φροντιστήριο.

Μετά την ολοκλήρωση της εργασίας και το πέρας τριών μηνών άρχισε το σπάσιμο νευρών από μεριάς του φροντιστηρίου. Οι συνεργάτες του αναβάλλουν διαρκώς την πληρωμή, δεν τηρούν καμία προθεσμία, δεν σηκώνουν τηλέφωνα για να μπορέσουν να αποφύγουν την υποχρέωση τους να πληρώσουν.

Βρίσκομαι σε απόγνωση γιατί πρόκειται για ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό το οποίο είναι πλέον φανερό ότι δεν υπάρχει περίπτωση να λάβω.

Απευθυνόμενος στους νέους της πόλης θα ήθελα να πω τα εξής:

1) Εκπονήστε την κάθε εργασία μόνοι σας ή με τη βοήθεια ατόμων που εμπιστεύεστε και όχι μέσω του κάθε φροντιστηρίου. Κανένα φροντιστήριο δεν έχει «επιστημονικό δίκτυο συνεργατών» παρά μόνο τυχαία άτομα που δηλώνουν ότι μπορούν να κάνουν μια εργασία. Είναι πιθανόν να λάβετε μια κακή εργασία την οποία θα έχετε πληρώσει ακριβά και να μην μπορείτε να βρείτε το δίκιο σας.

2) Όσοι επιλέγετε να βγάλετε χρήματα εκπονώντας εργασίες να γνωρίζετε ότι είναι πιθανόν οι προφορικές συμφωνίες να μην τηρηθούν. Η δουλειά σας θα πουληθεί ακριβά και εσείς δε θα λάβετε παρά μόνο ψίχουλα. Μείνετε καλύτερα εκτός από την ακαδημαϊκή απάτη και την διακίνηση μαύρου χρήματος των φροντιστηρίων.Αναγνώστης
Keywords
Αναζητήσεις
desknet απατη
Τυχαία Θέματα