Ιταλία... η Αριστερά λέει ΟΧΙ στο «Ναζιστικό υγειονομικό απαρτχάιντ»! Στην Ελλάδα ΝΑΙ με την υπογραφή σύσσωμης της Αριστεράς!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ είναι το αρχαιότερο επάγγελμα
στον κόσμο... αμέσως μετά
η ΠΟΡΝΕΙΑ κι η ΠΟΛΙΤΙΚΗ»...Σκίτσο απαλλοτριωμένο από την Sabine Teske* Σχετικό: Η Ιατρική επιστήμη έχει καταντήσει... μια πολιτική επιστήμη! Οι οργανωμένες κοινότητες των γιατρών "χειροκροτούν" κάθε παγκόσμια ντιρεκτίβα!

Ελλάδα, Ιταλία, Γαλλία, Κύπρος άνοιξαν ως "λαγοί" του διευθυντηρίου το δρόμο του

«Ναζιστικού υγειονομικού απαρτχάιντ», που ποτέ δεν θα μπορούσαν ποτέ να διανοηθούν πολιτικά κόμματα -"αριστερά" και δεξιά- μετά τη Νυρεμβέργη και το τέλος του ναζισμού. Στη Γαλλία και την Ιταλία η αριστερά χωρίς εισαγωγικά και οι λαοί, εμβολιασμένοι κι ανεμβολίαστοι ενώθηκαν και μπήκαν στα χαρακώματα του αγώνα για Ελευθερία και Δημοκρατία.

Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος "ειδικός" επιστήμονας, πολιτικός, διανοούμενος, ή ηλίθιος... ώστε ν' αντιληφθεί πως μέχρι σήμερα ένα πολίτης που πάσχει, νοσεί με AIDS (νόσος από τον ιό της ανθρώπινης ανοσοανεπάρκειας), Σύφιλη, Μηνιγγίτιδα, Ηπατίτιδα, Χλαμύδια, 'Εμπολα, Γονόρροια (Gonorrhea, σεξουαλικά μεταδιδόμενη ασθένεια), Επιπεφυκίτιδα κ.α.π. μεταδιδόμενα νοσήματα, μπορεί να πάει, -για παράδειγμα- σε ένα εστιατόριο για φαγητό, αλλά δεν μπορεί ένας πολίτης που δεν έχει εμ βολιαστεί με το "πειραματικό γενετικό φαρμακευτικό σκεύασμα" των πολυεθνικών φαρμακευτικών εταιριών. Στην Ελλάδα, μοναδική εξαίρεση, σύσσωμο το πολιτικό σύστημα κι η εκκλησιαστική ιεραρχία [ο παπισμός, το Βατικανό είχε την "ευθιξία" να συγκαλέσει το "Συμβούλιο Πίστης" και να δώσει άφεση αμαρτιών στα θεϊκά εμ βόλια, για τους "ιστούς εκτρωθέντων εμβρύων", λόγω έκτακτης αναγκαιότητας σωτηρίας των ανθρώπων], έχουν αναπτύξει μια "ατσάλινη ενότητα" που τη δικαιολογούν κι αποδίδουν στις επιταγές της "επιστήμης των ειδικών"... τον "επιστημονισμό" [Σχετικό: "Επιστημονισμός"... Το αρχαιότερο επάγγελμα στον κόσμο... αμέσως μετά η ΠΟΡΝΕΙΑ κι η ΠΟΛΙΤΙΚΗ!].

Η προσπάθεια ταύτισης του αντιναζιστικού κινήματος με την ακροδεξιά, ή "τσαρλατανισμούς" έχει επικοινωνιακή επιτυχία ΜΟΝΟΝ στην Ελλάδα -λόγου της αρραγούς ενότητας των "θεσμών" και την οριστική ήττα αυτού που ονομαζόταν "αριστερά" (βλέπε, Βασίλης Μαυρέλος: Η αριστερά που φοβάται να υπερασπίσει τον λαό από τον καθεστωτικό επιστημονισμό του αστικού κράτους)-, αλλά όχι στις άλλες χώρες-λαγούς του διευθυντηρίου, όπου οι λαοί, οι πολίτες εμ βολιασμένοι κι ανεμβολίαστοι ξεσηκώνονται εναντίον σε ένα νέο πρωτοφανή απαρτχάιντ, μετά την ήττα του ναζισμού.

Στη γειτονική Ιταλία μπαίνει σ' εφαρμογή το "υγειονομικό διαβατήριο" στις 6 Αυγούστου, με απόφαση της κυβέρνησης Ντράγκι, που στηρίζουν και συμμετέχουν μαζί στους υπουργικούς θώκους όλα τα κόμματα (αριστερά, δεξιά, ακροδεξιά και κίνημα "αγανακτισμένων"), αλλά η χώρα συγκλονίζεται από μεγαλειώδεις λαϊκές κινητοποιήσεις. Μάλιστα, το "υγειονομικό διαβατήριο" θα ισχύσει παντού εκτός από τη βουλή, παρότι έχουν ζητήσει η αριστερά (Δημοκρατική Αριστερά) κι η δεξιά (Φόρτσα Ιτάλια του Μπερλουσκόνι), να ισχύει η είσοδος στη βουλή με το περιβόητο "green pass" ώστε να δοθεί το "καλό παράδειγμα" στους πολίτες.

Αύριο το απόγευμα στη Ρώμη συναντιέται η ανυπότακτη επαναστατική αριστερά, κοινωνικά κινήματα και οργανώσεις εναντίον της παγκοσμιοποίησης. Δίνουν τη δική τους απάντηση, παίρνουν την υπόθεση Ελευθερίας-Δημοκρατίας στις πολιτικές τους πλάτες.

Στο βίντεο που ακολουθεί (δυστυχώς στην ιταλική), ο Moreno Pasquinelli κι ο Luca Teodori (υποψήφιος δήμαρχος Ρώμης και Γ.Γ. του κινήματος M3V), εξηγούν τους στόχους της αυριανής διαδήλωσης: Να μπει ένα φρένο στην εξουσία, να προστατευτεί το Σύνταγμα που κουρελιάζει ο Ντράγκι".

Ο σύντροφος Moreno Pasquinelli, είναι ιστορικό στέλεχος της επαναστατικής αριστεράς ('Voce Operaia', Campo antimperialista di Assisi, Movimento Popolare di Liberazione e della Sinistra Sovranista), πολύ καλός φίλος και σύντροφος -βρεθήκαμε μαζί στο Λίβανο, στη Σάμπρα και Σατίλα, για την Παλαιστίνη και τη μαρτυρική Γάζα.

Στην Ελλάδα, με υποταγμένη την ηττημένη την ΟΛΗ αριστερά, λίγες φωνές γι' αυτό που συμβαίνει ΜΟΝΟΝ στις 27 χώρες της "πολιτισμένης" Ευρώπης, ΗΠΑ, Ισραήλ, με την καταπάτηση στοιχειωδών ανθρώπινων δικαιωμάτων...

Ενδεικτικά:

Ιωάννα Υψηλάντη
* «Ναζιστικό υγειονομικό απαρτχάϊντ με την υπογραφή σύσσωμης της Αριστεράς!»
* «ΜΙΑ ΓΛΑΣΤΡΑ ντυμένη στα γαλάζια, προσπάθησε να δικαιολογήσει το ναζιστικό υγειονομικό απαρτχάιντ...»

Βασίλης Μαυρέλος
* Τα "κενά" στην πολιτική και στο ποδόσφαιρο καλύπτονται από τα αποδυτήρια
* Οι ταγοί της Αριστεράς έχουν πάθει "Βάρκιζα" και "`89

«Οι "επιστήμονες" θα πρέπει να φοράνε διακριτικό με τον σπόνσορα τους,
για να γνωρίζουμε σε ποια φαρμακοβιομηχανία ανήκει ο καθένας»
Παραφράζοντας τον Ρόμπιν Ουίλιαμς, για τη σχέση πολιτικών κι επιχειρηματιών
[Βλέπε, σε: «Ο άνθρωπος δεν πρέπει να ζει περισσότερο από 75 χρόνια»! Το λένε "βιοηθικοί"... ε... και;]

«(...) γιατί όποιος την πατρίδα του ξεχάσει
μήτε στα θεία δεν ομιλεί με σέβας.» Ούγκο Φώσκολο, Ύμνος στη Ζάκυνθο, 1802[Βλέπε, σε: Σακελλαροπούλου... «Ο αντιφασισμός είναι το χειρότερο προϊόν του φασισμού»!]

«Η θεραπεία μου είναι δημοκρατική.
Γι' αυτό βάλουν εναντίον μου.
Η θεραπεία με πλάσμα είναι φθηνή,
λειτουργεί τέλεια,
δεν βγάζει δισεκατομμύρια.
Κι εγώ είμαι επαρχιώτης γιατρός,
δεν είμαι μέτοχος πολυεθνικών φαρμακοβιομηχανιών (Big Pharma)»
Giuseppe De Donno, Μάης 2020
[Βλέπε, σε: «ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ» (;) ο Καθηγητής Giuseppe De Donno! Αντίο στον Ήρωα Γιατρό, θύμα της σκοτεινής πολιτικής πανδημίας]

Keywords
Τυχαία Θέματα