Η ΠΟΕΔΗΝ τρολάρει τον Πολάκη για τις αιμορροΐδες!

21:16 4/8/2016 - Πηγή: Press-gr
Με δηκτικό τρόπο σχολιάζει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (Π.Ο.Ε.Δ.Η.Ν.) την ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, στο Facebook για το χειρουργείο αιμορροϊδεκτομής στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας.

Σε δελτίο Τύπου, με τίτλο “Κέντρο Υγείας Σαντορίνης Α.Ε.”, η Π.Ο.Ε.Δ.Η.Ν. αναφέρει ότι «Χειρουργούμε μόνον αιμορροΐδες όταν ευκαιρεί από τους Δικαστές ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, κος Πολάκης».

Παράλληλα,
προτείνει την προκήρυξη πρόσληψης Υπουργών, Βουλευτών και στελεχών της Κυβέρνησης με ατομικές συμβάσεις μίσθωσης έργου για την κάλυψη των κενών που υπάρχουν στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Χαρακτηριστικά, αναφέρονται στη στελέχωση:
200 έτοιμων κλινών ΜΕΘ που είναι κλειστές και πεθαίνουν άνθρωποι.
για τις κλινικές ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ χωρίς ειδικευμένους ιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό εξαιτίας των οποίων τίθεται σε άμεσο κίνδυνο η ζωή των ασθενών
για των κλειστών χειρουργικών τραπεζιών εξαιτίας των οποίων η λίστα αναμονής στα χειρουργεία έχει ξεπεράσει το ένα έτος και κατάντησε ο θάνατός σου η ζωή μου
της λειτουργίας των πεπαλαιωμένων και χαλασμένων ιατρικών μηχανημάτων για να τα «σκάνε» οι πολίτες στον ιδιωτικό τομέα
του ΕΚΑΒ για διακομιδές ασθενών με μεγάλες καθυστερήσεις και αγροτικά οχήματα

«Όποιος έχει τύχη σώζεται», υπογραμμίζεται στη σχετική ανακοίνωση, συμπληρώνοντας:

«Γίνονται δεκτές οι αιτήσεις των Υπουργών και των Βουλευτών της κυβέρνησης και για μερική απασχόληση όταν ευκαιρούν από την εφαρμογή των Μνημονιακών πολιτικών διαρκείας.

Κάνουμε έρανο, δεχόμαστε δωρεές, ζητιανεύουμε για την αγορά υλικών των Νοσοκομείων.

Κατά τα άλλα φταίνε οι Δικαστές και όλοι οι άλλοι».
Keywords
Τυχαία Θέματα