Η Μέγκαν απαγορεύει στον Χάρι να επιστρέψει στη Βρετανία

Η Μέγκαν Μαρκλ απαγόρευσε στον πρίγκιπα Χάρι να ταξδέψει και κυρίως να μην επιστρέψει στη Βρετανία ώστε να δει τον άρρωστο πατέρα του, αναφέρει πηγή στο DailyMail.com.

Υπενθυμίζεται πως ο πρίγκιπας Κάρολος βγήκε θετικός στον κορονοϊό και πέον βρίσκεται σε καραντίνα στο κτήμα του στη Σκωτία, στο Μπαλμόραλ, μαζί με τη σύζυγό του Καμιλα. Σύμφωνα με τις πηγές η Δούκισσα του Σάσεξ είπε στον Χάρι πως υπό οποιεσδήποτε συνθήκες δεν συμφωνει να ταξιδέψει

ο Χάρι οπουδήποτε. "Η Μέγκαν είπε ότι ο Χάρι είναι σε επικοινωνία με τον μπαμπά του. Φυσίκα είναι αναστατωμένος. Είπε ότι και οι δύο έχουν αναστατωθεί γιατί έχουν μάθει να προσφέρουν και θέλουν να κάνουν πολλά περισσότερα για να βοηθήσουν. Ο Χάρι είδε τελευταία φορά τον πατέρα του νωρίτερα μέσα στον μήνα όταν βρέθηκαν στη λειτουργία για την Ημέρα Κοινοπολιτείας στις 9 Μαρτίου.Στο μεταξύ, η Μέγκαν θέλει να υιοθετήσει ένα μαύρο λαμπραντοράκι, τον μικρό Κόουλ ώστε να αποσυμοφρηθούν τα καταφύγια αδέσποτων και προέτρεψε τους φίλους της να κάνουν το ίδιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα