Η Μαλαισία δεν παραδίδει ακόμα στον Κιμ Γιονγκ Ουν τη σορό του αδερφού του


Ένας μαλαισιανός υπήκοος και μία γυναίκα με διαβατήριο Ινδονησίας, φίλη του, είναι οι δύο τελευταίες συλλήψεις υπόπτων για τον φόνο του Κιμ Γιονγκ Ναμ – του μεγαλύτερου ετεροθαλούς αδερφού του ηγέτη της Βόρειας Κορέας – στο αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ πριν 4 ημέρες, με δηλητηριασμένη ένεση.

Στο μεταξύ οι ιατροδικαστές έχουν ολοκληρώσει τη νεκροψία-νεκροτομή της σορού, αν και τα αποτελέσματά της δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.

Όταν έγινε γνωστός ο θάνατός του, Βόρεια Κορέα

ζήτησε τη μεταφορά της σορού του Κιμ Γιόνγκ Ναμ στην Πιονκγιάνκ χωρίς να γίνει νεκροψία, όμως οι Μαλαισιανές αρχές αρνήθηκαν.

Όπως ανακοίνωσαν, η σορός του δεν πρόκειται να φύγει από το μαλαισιανό έδαφος αν δεν λυθεί το μυστήριο του τί συνέβη πραγματικά στο αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ κι οδήγησε στον θάνατό του.

Μάλιστα, το πτώμα του Ναμ θα παραμείνει στo νεκροτομείο έως ότου τα μέλη της οικογένειας δώσουν δείγμα DNA, ώστε να γίνει επίσημη ταυτοποίηση.

Ο Κιμ Γιονγκ Ναμ επρόκειτο να επιβιβαστεί την περασμένη Δευτέρα σε πτήση για το Μακάο, απ’ όπου είχε φθάσει στην Μαλαισία στις 6 Φεβρουαρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα