Η Γκρέτα στο Τορίνο τραγουδάει το "Bella Ciao"... για την υπερθέρμανση του πλανήτη!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Θοῦ, Κύριε, φυλακὴν τῷ στόµατί µουκαὶ θύραν περιοχῆς περὶ τὰ χείλη µου»...
«Πίσω μου σ' έχω Σατανά»!
Είναι πλέον απολύτως διαπιστωμένο πως η πολιτική κι οι πολιτικοί, οι εκκλησίες κι οι ιεράρχες σιτίζονται στα ταμεία της νέας παγκόσμιας τάξης!
Όμως, δεν υπάρχει ένας/μία πολιτικός, ένας/μία επιστήμονας, ένας/μία διανοούμενος/η που τολμούν να ψιθυρίσουν -κι όχι να υψώσουν "φωνή" Αντίστασης-, που θα μπορούσαν να μας πουν έστω εμμέσως ότι δεν βρίσκονται στις λίστες πληρωμής "προγραμμάτων" εξάρτησης των τραπεζιτών, της παγκόσμιας ελίτ;

Το νέο
παγκόσμιο σύμβολο όλων των πολιτικών κομμάτων και παγκόσμιων κινημάτων -και στην Ελλάδα [Βλέπε σε: Γιατί ΚΑΙ ο "Ριζοσπάστης" συντάσσεται με τους τραπεζίτες και τους ιμπεριαλιστές;]-, η μικρή Γκρέτα στην οποία υποκλίνονται όλοι, από τον ΟΗΕ, τον πάπα, τη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, η Ευρωπαϊκή Ένωση κι ένας ατελείωτος κατάλογος πολυεθνικών... έφθασε στο Τορίνο της Ιταλίας για να εκπαιδεύσει, να παραδώσει μαθήματα που αφορούν την υπερθέρμανση του πλανήτη, τον "κίνδυνο κλιματικής αλλαγής", τον "μεγαλύτερο κίνδυνο για το ανθρώπινο γένος" εν μέσω μιας "θεϊκής απάντησης" -ας μας επιτραπεί ο χαρακτηρισμός, μιας και δεν τολμάει κανένας να μιλήσει. Το Τορίνο πλήττεται από χιονόπτωση και κρύο: Καταιγίδα της Αγίας Λουκίας.
Η Μητέρα Φύση απάντησε στην Γκρέτα και τη νέα τάξη!

Βέβαια, δεν θα μπορούσε ν' απουσιάζει και το τραγούδι "Bella Ciao" από αυτή τη "μεγαλειώδη προσπάθεια" να σώσουν οι ελίτ τον πλανήτη!
Το "Bella Ciao" τραγουδούν πλέον οι Επίτροποι του διευθυντηρίου της γερμανικής Ευρωπαϊκής Ένωσης του 4ου Ράιχ, αυτοί που παίρνουν τα μέτρα λιτότητας εναντίον των λαών κι εργαζομένων, οι "Σαρδέλες" [Βλέπε σε: Από το σφυροδρέπανο στις σαρδέλες... για την «αριστερά της Εποχής μας»!].
Το "Bella Ciao" τραγουδάει κι η "καπετάνισσα" του παγκόσμιου επαναστατικού κινήματος της μεταφοράς δούλων [Βλέπε σε: Ο ψεύτης καθηγητής στο Πάντειον Πανεπιστήμιο... Στην Ιταλία οι μυστικές υπηρεσίες κι οι "φιλάνθρωπες" ΜΚΟ... ο πακτωλός χρημάτων!].

«Αυτό που συμβαίνει καθημερινά μην το θεωρείται φυσιολογικό.Τίποτα δεν λέγεται "είναι φυσιολογικό" σε αυτούς τουςχρόνους αιματηρής απώλειας, συντονισμένης αναταραχής,προγραμματισμένης αυθαιρεσίας, απάνθρωπου ανθρωπισμού,έτσι ώστε τίποτα αξίζει ως αμετάβλητο πράγμα.»Μπέρτολτ Μπρεχτ, "Η εξαίρεση κι ο κανόνας" (Die Ausnahme und die Regel), 1930-1931, πρώτη έκδοση “Internationale Literatur”, Μόσχα, Σεπτέμβρης 1937.
"Ο κίνδυνος κλιματικής αλλαγής" [Βλέπε σε: Η παγκόσμια ελίτ μας θεωρεί ηλίθιους και το... διασκεδάζει!]

Η Γκρέτα με τη μαμά της στο σπίτι τουςΗ πολυθρόνα πίσω τους είναι η "Eames Lounge Chair"... φτιαγμένη από δέρμα ζώου και στοιχίζει € 8.000...Η πολυθρόνα στην οποία κάθονται στοιχίζει € 9.400...
Keywords
Τυχαία Θέματα